ben e250 aldım bana bu konuda sunu yap sunu yapma dicek var mı
e 250 yi aldım yardımlarınızı bekliyom ne yapayım?
hadi be bu kadar zor mu bir souyu cevaplamak?
dostum sana şunu söylemeliyim ki şuna dikkat et
1-kadrandaki (ön taraf icin)boyalarına dikkat et çünkü boyaları kağıt gibi soyuluyor
2-e250nin tuş takımı ışıklarını kapat zaman ayarlı yap sürekli açık kaldığı zaman pili çok gidiyor
şimdilik bu kadar
hayırlı olsun yenı telefonun...
bende de d900i var ama hic memnun degilim elinden cıkarmaya bak :D tabı zevkler ve renkler tartısılmaz :D:D
E-250 ön joyistik tışları 1 seneye çalışmıycak bak gör :D
sade bir telefon ama bence nokia modellerini tercih etmen iyi olurdu diye düşünüyorum
o telefon da ne var ki sana söyleyecek bi şey bulamadım çok fazla abartma ilk telefonun falan mı
*#8999*8378# bu kodu yazıosunuz veya*#0206*8378# bu kodu yazıyorsunuz donanım testi ses ayarına geliosunuz burayı herkez biliodur şimdi gelelim orjinal ses ayarına bu telefonu aldığınız ilk ses ayarıdır NORMAL KK=3 AK=9 NORMAL-2 KK=3 AK=11 KULAKLIK KK=3 AK=11 HOPARLÖR SUP KK=3 AK=15 HOPARLÖR SDN KK=3 AK=15 HOPARLÖR CIKIS KK=15 AK=15 HOPARLÖR YALNIZCA KK=12 AK=14 YAMAHA AMP SES 10 IIS NORMAL KK=11 AK=15 ISS KULAKLIK KK=8 AK=8 ISS NORMAL2 KK=11 AK=15 ISS HEADSET2 KK=13 AK=15
Hepsini yap goreceksin ki e250 cok daha ses cıkaracak tereddüt etme bendede d900i var yaptım cok daha fazla ses cıktı ama baska telefonlar icin denemeyin her telefonun hoprlorler özellikleri farklıdır:)))))):D
SECOY*#8999*8378# bu kodu yazıosunuz veya*#0206*8378# bu kodu yazıyorsunuz donanım testi ses ayarına geliosunuz burayı herkez biliodur şimdi gelelim orjinal ses ayarına bu telefonu aldığınız ilk ses ayarıdır NORMAL KK=3 AK=9 NORMAL-2 KK=3 AK=11 KULAKLIK KK=3 AK=11 HOPARLÖR SUP KK=3 AK=15 HOPARLÖR SDN KK=3 AK=15 HOPARLÖR CIKIS KK=15 AK=15 HOPARLÖR YALNIZCA KK=12 AK=14 YAMAHA AMP SES 10 IIS NORMAL KK=11 AK=15 ISS KULAKLIK KK=8 AK=8 ISS NORMAL2 KK=11 AK=15 ISS HEADSET2 KK=13 AK=15ses artışı olacaktır ama hoparlörü zorluyordur ve ömrünü kısaltır demedi deme
Hepsini yap goreceksin ki e250 cok daha ses cıkaracak tereddüt etme bendede d900i var yaptım cok daha fazla ses cıktı ama baska telefonlar icin denemeyin her telefonun hoprlorler özellikleri farklıdır:)))))):
gerci ben bayadır kullanıyorum ama fazla bir sorununu gormedim nedeolsa 1ay icinde degistiricegim
Hayırlı olsun ama zamanın 3310'u gibi oldu herkeste bundan var rekor kırdı :)
SECOYgerci ben bayadır kullanıyorum ama fazla bir sorununu gormedim nedeolsa 1ay icinden70 vardı bende bu tarz ses artıma vs denemiştim bi ara telden ses gelmedi zil sesi vs götürdüm hoparlörü patlamş dediler neyseki garantisi vardı.
1-arkadaşım tuşlarına çok dikkat et çobuk bozuluyo
2-sesini istiyosan açablirsn bn açtm bişiy olmuyo yani bozulmuyo ama sesi daha çok çıkıyo cızırtı hariç
3-mesaj sesi değiştirlmiyo yani sen kendi yüklediğin müzikleri yapamıyosun
4-şarjının çok dayanmasını istiyosan tuş ışıklarını zamn ayarlı yap bence
5-eğer bozulursa yakınlarda yetkili servisi yoksa işin çok zor garantisini aradınmı hep meşgül:s
telefon gayet güzel ama biraz nazik olabilir dikkat et!!!:)
kardeşim telefonu almışsın kurcala valla istediğin şeyi yap :D