e-con adsl modem.

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
free_x_man
08-03-2005, 15:41   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj

arkadaşlar e-con modem aldım fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz.öncelikle kutu içinde bir standart telefon kablosu ve1 tane de kalın bir kablo var.yanında kare şeklınde 3 tane girişi olan ufak bir kutu geldi.üst tarafında 1 tane line alt tarafında da 1 line 1 phone girişi var.kalın kablonun bir ucu modemin arkasındakı 4 tane ethernet girişinden birine taktım fakat diğer ucu nereye bağlayacağımı çözemedim.yani adsl bilgisayarın neresine bağlanacak çözemedim.bilgisayrı iyice inceledim fakat bu kabloya uygun bir giriş bukamadım.ben şimdi ne yapmalıyım?bu modemi nasıl bilgisayarıma bağlıycm.bana nasıl kuracağımı ayrıntılı olarak anlatacak arkadaş varsa bi zahmet anlatsın.sağolun.buradaki modemin aynısını aldım bir bakın isterseniz.

free_x_man
08-03-2005, 15:51   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
475 mesaj

arkadaşlar ben bu mıdemi adsl kullanmak için aldım ama adsl değil galba şu özelliklere bir bakın isterseniz ve bana cevap yazın.ben bu modemi ne için kullanabilrim.adsl bağlantmı bununla yapabilirmiyim?

E-CON ADSL 4 Port Router

FİYAT : 60 USD + KDV
Marka : E-CON
Ürün : MC8000UE-S4 ADSL MODEM + ROUTER
Ürün Kodu : ECON.ADSL.S4.01
Üretici Kodu : MC8000UE-S4
Ürün Tanımı : ADSL MODEM + ROUTER
İşlevi : Tek bir ADSL hattı diğer PC lere
İşlevi 2 : paylaştırmanızı sağlar
Bağlantı : 1x RJ11 telefon bağlantısı
Bağlantı 2 : 4xLAN (10/100Mbit) ağ bağlantısı
Özellikleri : NAT,NAPT, ICMP, DHCP özelliği
: Statik Routing, IP Routing-RIP V2
: Web tabanlı ayar, yönetim
: PAP,CHAP, PPP yetkilendirme
: ITU G.994.1, G.992.1, G.992.2
Standartlar : IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.1d
Ölçüler (GxYxD) : 159x43x172mm
Kasa Tipi : Plastik
Diğer : Durum Gösterge LED leri
: FCC, CE uyumlu
: Telefon için Splitter dahildir
: Bağlantı istatiskleri alınabilir
: Telekomunikasyon kurumu onaylı

Garanti Süresi (Yıl) : 2

SilencE
08-03-2005, 16:23   |  #3  
Yıllanmış Üye
150 mesaj

Ürün Tanımı : ADSL MODEM + ROUTER
İşlevi : Tek bir ADSL hattı diğer PC lere
İşlevi 2 : paylaştırmanızı sağlar

bu satırlara bakılrsa ADSL modem.Bu durumda senin yapman gereken bilgisayardaki ethernet portuna ( kare ) bir kablo bağlayıp bunun diğer ucunu da modemin ethernet kablosuna uygun girişine takmak. Telefon hattından gelen kabloyu modemdeki phone yazan girişe takıp varsa elektrik kablosun da prize bağlamak. en son olarak ta varsa sürücüyü yüklemek bundan sonra eğer ADSL aboneliğin açıldıysa hızlı sörfe başlayabilirsin.

free_x_man
08-03-2005, 16:36   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
475 mesaj

arkadaşım cevabın için çok teşekkürler.yalnız ufak mı büyük mü hala ççözemediğim bir sorun var.benim bilgisayarım da bu kalın kabloya uygun bir giriş yok.bulamadım.anakartım gigabyte ga 8pe 800.şimdi başka bir soru sorayım hala bu modemi kullanabilirmiyimuygun bir giriş yok.

SilencE
08-03-2005, 16:52   |  #5  
Yıllanmış Üye
150 mesaj

eğer dediğin gibi kare bi giriş yoksa, bu ethernet kartın yok demek, surecomun 5 dolarlık PCI ethernet kartlatı var, onlardan takarsan problemini halledebilir ve modemi kullanabilirsin.