BENİM E MAİL ADRESİME BİR SÜRÜ E MAİL GELİYOR HEPSİNDEN UYELİĞİMİ İPTAL EDİYORUM AMA GENE DE GELİYOR BUNLARDAN NASIL KURTULURUM GERÇEKTEN BIKTIM ÇOK BAŞIM AĞRIDI YALVARIRIM BENİ BU GEREKSİZ E MAİL DEN KURTARIN BANA YARDIMCI OLMAK İSTEYENLER lütfen aşağıdaki e maile msj atsınlar
E MAİL DE BANA YARDIM EDECEK BİRİSİ
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.zaten o mailler yahoonun bulk klasörüne gidiyordur.eğer gitmiyorsa kolayca belirttiğin adreslerden gelen maillerin oraya gitmesini sağlayabilirsin.sonrada o klasöre bakmayıverirsin olur biter..
Kolay gelsin..
alıntı:
Gönderen : BwTzaten o mailler yahoonun bulk klasörüne gidiyordur.eğer gitmiyorsa kolayca belirttiğin adreslerden gelen maillerin oraya gitmesini sağlayabilirsin.sonrada o klasöre bakmayıverirsin olur biter..
Kolay gelsin..
Mail adreslerinin uzantılarınıda blok edebilirsin sadece blok kısmına *@uzantı...
arkadaşlar eğer bahsettiğiniz spamler ise ona yapacak en iyi şey tanımadığınız kişilerden gelen abidik gubidik mailleri açıp okumamak ama eğer maillistlerden gelen mailler ise ben de bugün o sorunun yanıtını arıyordum. Chip şubat 2004 cdsinde verilmiş olması lazım ancak programın adını hatırlayamıyorum dergide açıklaması var hatta CD içeriği sayfasında 123wash all die bi program tanıtımının hemen altında idi :)
araştırıyorum arkadaşlar bulursam hemen yazıcam buraya..
Arkadaşlar bu nasıl chip forumu yaw siz evlerinizde değil misiniz nasıl yaniiii?
Bi dergiyi açmak bu kadar mı zor yoksa siz PCNet mi okuyonuz [V]
Şubat 2004 CHIP dergisi cd içerik sayfası ....
yok ben baktım webaytek sallıyo ise yazın da boşuna hewesle beklemiiim forumda
elimde sendo m550 cep telefonu var ama kullanamıyoru çunku şarj makinasını bulamadım eğer sendo marka cep telefonu satan yerlerin adresini bilen varsa bana yardımcı olabilirmi ona da bir iyilik düşünürüm eğer bu telefonu çalıştırabilirsem