w.live messenger uygulaması açıkken normal kullanıyorum yazışabiliyorum fakat bir mail geldiği zaman gelen kutusunu açan küçük simgeyi tıklayınca explorer açılıyor fakat sayfaya bağlanamıyor "g.msn.com sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor" diyor. Nasıl düzeltebilirim ?
E-posta gelen kutusu açılmıyor
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
146 mesaj
shadowromeow.live messenger uygulaması açıkken normal kullanıyorum yazışabiliyorum fakat bir mail geldiği zaman gelen kutusunu açan küçük simgeyi tıklayınca explorer açılıyor fakat sayfaya bağlanamıyor "g.msn.com sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor" diyor. Nasıl düzeltebilirim ?basit bir msn istiyorum sadece microsoftun sitesinde de msn 8.5 in linki cevap vermiyor. yeni sürümü kullanmak istemiyorum problem çıkarıyor. eski bir sürüm yükledim onda ise çalışması için yeni sürüm yüklenmesi lazım dedi. bana eski de olsa sorunsuz çalışan bir msn linki verebilir misiniz lütfen ?
Yıllanmış Üye
702 mesaj
bende de açılmıyor işletim sistemi windows vista.
sayfa görüntülenemiyor uyarısı veriyor.firefox yükledim yine aynı sayfa görüntülenemiyor
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
silici06bende de açılmıyor işletim sistemi windows vista.senin msnde bazı hasarlar oluşmuş demektir bu en güzeli msni verdiğim programla kaldır ve ardından registry temizliği yaptıktan sonra yeniden kur.
sayfa görüntülenemiyor uyarısı veriyor.firefox yükledim yine aynı sayfa görüntüprogramı çalıştırınca msnle ilgili tüm kayıtları seç ve ardından remove yazan yere tıkla.
registry temizliği içinde bu programı kullan bence.
Son Düzenleme: Kylie ~ 14 Mart 2009 17:45
Taze Üye
9 mesaj
slm diğer arkadaşların dedıklerını yaptıktan sonra veya öyle benim ayarlarım dıyorsanız olmuyor dıyorsanız işte yeni bir cözüm
gelen kutunuzu acmaya calıstıgınızda ooops , sayfa görüntülenemiyor vs gibi hatalar alırsanız
ilk yapacagınız sey. "http://" olan kısıma bir "s" harfi eklemek olacaktır "s" harfini koydugunuz zaman acılırsa. cıkan sorulara "https://" olacak sekilde cevap verin. %99 kaynaklanan neden budur.