Hangisi sizce daha iyi performans açısından okuduklarıma göre E5200 daha iyi fakat performansının yanında ısınması, fanının ses düzeyi ( özellikle yazın ) bunlar hakkında da görüşlerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkür ederim..
Hangisi sizce daha iyi performans açısından okuduklarıma göre E5200 daha iyi fakat performansının yanında ısınması, fanının ses düzeyi ( özellikle yazın ) bunlar hakkında da görüşlerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkür ederim..
E5200 2mb cache var ama 5600+ı al çünlü oyun için filan amdedki 3dnow özelliğini farkı çok fazla benin işlemcim p4ht 3,0 arkadaşımda tek çekirdekli amd 2800+ var ankartı işlemcisi ramı daha kötü benimkinden neredeyse bilgisayarım onun iki katı daha iyi ama benim ekran kartım o sistemde daha yüksek performans gösteriyo sonuç olarak 5600+
E5200 daha performanslı gidin araştırın 6000 den bile hızlı E5200
Farkındaysan E5200 o.c li testlerde önde olması doğal 5600+ 65 dolar civarına düştü bende yeni aldım uçuyor emektar 3000+ dan sonra iyi olan performans dahada yükseldi pişman olmassın E5200ün fiyatı daha yüksek verilen paraya değmez intele para kaptırma.
Sen bakma buna avatarından belli bu fanatik :)))))))))
YasinCSen bakma buna avatarından belli bu fanatik :)))))))))sen hiç fan değilsin dimi Yasin:)))
ahmet79sen hiç fan değilsin dimi Yasin:)))Tesüff ederim nerde görülmüş fancılık yaptığım
Neyse Yasin beni bilirsin normalde sadece performans odaklı bir sistem olsa bende İntel derim ama bu kıyaslamada 6000+ 65 nm alması daha uygun, doğruya doğru.
ahmet79Neyse Yasin beni bilirsin normalde sadece performans odaklı bir sistem olsa bende İntel derim ama bu kıyaslamada 6000+ 65 nm alması daha uygun, doğruya doğru.Yalnız bıraktın yani beni
300 tl'nin üstüne çıkınca yani E8400 yada üstüne işte o zaman hep senin yanındayım:)
Sağol ahmet abi birde MSN girsen
YasinCYalnız bıraktın yani beniBenle başa çıkamazsın oğlum tek kişilik orduyum neyse forumu kirletmeyelim uzatmayalım.Tekrar söylüyorum sistem alacak olan arkadaş 5600 ü seçsin 6000 piyasada kalmadı bende alıcaktım heryeri aramama rağmen bulamadım mecbur 5600 aldım.Ama gerçekten iyi bir işlemci pişman olmassınSon Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 18 Nisan 2009 23:20