Son Birşey Daha, VATAN indirim yapmayı bıraktımı? Bu İndirim Sadece İnternettemi Geçerli? Mağazadan Alınca İndirim Yapıyolarmı ve İnternetmi Daha Pahalı Yoksa Mağazamı? :D
E5400 için Ekran Kartı
ladı mı olur dostum, fakat bence ekran kartını almadan önce tekrar bir gelip danışmanı tavsiye ederim... benim bildiğim kadarıyla vatan hala indirimlere devam ediyor(2 haftada bir sanırım), mağazadan hiç alışveriş yapmadım ama nakitte ve tek çekimde bir indirim söz konusudur muhakkat. internet ve mağaza da aynı olmalı, değilse ayıp ederler.
Tamam, parayı toplayınca tekrar konu açar sorarım merak etmeyin. Kavgaya Gerek Yok Arkadaşlar :D
Kavga yok dostum ben kolay kolay kavga etmem kimseyle tahrik ettikleri halde neyse .
ben mi tahrik ediyorum? yırtık cepten çıkmış şey gibi tahrik edici laflar söyleyen ben değilim...
"xfire ?? :S:S :D crosfire olmasın o xfire oyun programı :D"
vay be!!! einstein mubarek.
Bak gene bulasıyon ya dostum derdin ne allah a sen simi biri bu konuya baksa sitede geziyor cift ekran kartı takmayı arastırdı diyelim xfire yazsa google ye ne görcek kurban yanlısmıyım ? adamın zamanı gitmezmi mübarek ayrıca o xfire degil crossfire degilmi kurban ? ben sadece basit bir uyarıda bulundum yok konusuyo işte yok yırtık dn devam ediyon hala bre :) dogru yaz uyarmıyak ayrıca yırtık don felan kullanma bidaha biz kullanıyokmu sanki yerden yere vurduk vayy xfire denirmi ona yuuhhh felan mı dedik insanca söledik işte :/ nese uzatmaya deycek bir olay degil :)
anarxia, len adam bişe mi demiş de sen böle parladın.
Adam dostca samimice konusuyor senin yaptığına bak.
Adam hatanı düzeltmiş, bir şey de dememiş sen ortamı geriyon. Ben kızdım bak şimdi cık cık cık
dostça ve samimice söylediğini bilsem umursamam, yazdığı şeyde alay var, tiiye alır gibi.
Alakası yok dostum ben kimseyle alay etmedim bu forumda şimiye kadar hem alay lı yazsam senin demek istedigin şeyi niye yazıyım orda ne diyorum sanırm x ile capraz fire yani capraz atesi kast ettin ama bilmeyen biri görürse anlamaz dedim alay felan yok bunda alay olsa bölemi yazılır ? bintane şey var xfire oyun serveri bulma ve oyunlarda chat yapmaya yarıyan 3 milyondan fazla kullanıcız olan bir programdır yani bilmeyen bir vatandas google 4850 xfire veya xfire yazdımı cıkacak sonuc belli anlatabildimmi ?
Neyse arkadasın konuya limon sıktık :D yanlıs bi söz kullanımını sölüyoruz suc oluyor nenendir bilmiyorum az eleştiriye acık olsanız olur ben kimseyle dalga gecer gibi konusmadım siz 2 mesajda aynen bu sekilde konustunuz ki beni kızdıranda bu insanca sölenmiş bir şeyi döndürüp yok konusma yok yırtık don diyorsunuz ha gülücük koydum ondan mıı öle algılandı bilmem ben yorumlarımı sakayla karısık eglenceli yazan birisiyim neyse artık hata bende degil ben kendimi savunur duruma düstüm iyimi baska forumlarda 2 gram hatalarda millet nası yerden yere vuruluyo bi bakın sonra benim mesajda alay varmı yokmu anlarsınız :) iyi sabahlar.
Hem suçlu hem güçlü diye buna denir
Neyse arkadasın konuya limon sıktık :D yanlıs bi söz kullanımını sölüyoruz suc oluyor nenendir bilmiyorum az eleştiriye acık olsanız olur ben kimseyle dalga gecer gibi konusmadım siz 2 mesajda aynen bu sekilde konustunuz ki beni kızdıranda bu insanca sölenmiş bir şeyi döndürüp yok konusma yok yırtık don diyorsunuz ha gülücük koydum ondan mıı öle algılandı bilmem ben yorumlarımı sakayla karısık eglenceli yazan birisiyim neyse artık hata bende degil ben kendimi savunur duruma düstüm iyimi baska forumlarda 2 gram hatalarda millet nası yerden yere vuruluyo bi bakın sonra benim mesajda alay varmı yokmu anlarsınız :) iyi sabahlar.
mesajlarınızda nasıl bir dil ve ne tür smileyler kullandığınızı bilmek tahmin edersiniz ki imkansız, oradaki gülücük mesajın tüm şeklini değiştiriyor, neyse bende uzatmamaktan yanayım, kolay gelsin.
bu arada, çaresizce kendine muhattap arayan avukatlarınız kendilerine komik duruma düşürüyor, uyarın isterseniz :)
Biz avukatlık falan yapmıyoruz sadece haklı kişiyi savunuyoruz.
İmlansız degil sen nası bakarsan öle algılarsın kimsenin avukatlıgına ihtiyacım yok 2 gram lık şey için beni bu yasa avukatlar getirmedi ! dahada uzatırsan bende bozucam ama simi uslubumu hala daha laf atmaya calısıyon birader caresizce hatanı düzeltmeye calısmayıp insanca yapılan bi uyarıya insanca karsılık verseydin kimse sana bişi demezdi sanırım ordaki gülücük ü samimiyet olsun diye koymustum alay için degildir yani benim her mesajda muhakkak bir gülücük vardır :D
istersen üslubunu bozabilirsin, benim için farketmez.
anarxia, daha fazla uzatmayın ortada bir olay vardı derken büyüdü. Gerek yok tartışmaya. Hee bu beni küçük, korktu göstermez. Sadece kardeşliğimi gösterir.
Böle gereksiz uzatyama devam edersen olcak olan o zaten mesajında tam anlastık ok derken sonunda bi avukat lafı cıkartıyon gene anlamadım niyetini gercekten laf cambazlıgı yapma bana klavye arkasına gecip milletle kavga eden tiplerden degilimdir nedense insanlar önlerine klavye konunca kendini bişey sanır senin uzlasmaya niyetin yok sanırım keyfin bilir.
bende uzatmamak için elimden geleni yapıyorum aslında :) hani sizin ordan öcü gibi gözükebilirim ama benim hiçbir problemim yok sizinle :)
bende uzatmamak için elimden geleni yapıyorum aslında :) hani sizin ordan öcü gibi gözükebilirim ama benim hiçbir problemim yok sizinle :)İyi ozamanda niye avukat mavukat karıstıryonki ozaman ne güzel anlasıyoduk işte :/ ksokaca forum sana banamı yetmicek kavga edicek ne var yahu :/
Okinkurt facebook'a gel. Konuşalım.
Kardeş kızma ama sen de olayı büyütecek laflar diyorsun belki büyütmek istemiyorsun ama.
Onu bırakın da 3 ay böyle geçmez