öncelıkle herkese merhaba
Geçenlerde bır ekran kartı geldı bana hedıye eah2600pro 128mbit.fakat sanırım bu anakartımla uyumlu degıl cunku en basıt özellık ısteye oyunları bile (Counter-strike,Knight Online) bazen öyle bır kasıyorkı bılgısayarı kırasım gelıyor cpu%100 olyor gercekden rahatsız edıcı bır durum bunun cozumu varmıdır ne yapmalıyım yardımcı olrmsnz ekran kartı almadan once bu counter'da Knight'da fln taklmalar olmyodu yıne olyodu teklemeler ama bunun gıbı kasma olmyodu ekran kartından dolaymı oldu acaba yardımcı olrsanız cok sewnrm (ekran kartı almadan once onboard ekrandı 128mb ana kartımda biostar) yardmlarınızı beklıyorum cok acıl sımdıden tesekkur ederım saygılar..
eah2600pro ile ilgili buyuk bı sorunum var..
bir bilgisi olan yokmu acaba ??
cd'den yuklemısdım ama yınede denıyım tekrar saolun deneyıp sonucu yazıcam
yok degısmedı acıl yardm lutfen ya delırcemm
bıos'dan onboardı disable yapmayı dene birde monitör kablosu şu anda nereye takılı? onboarda mı yoksa ekran kartında m?ı
ekran kartıma takılı bios'danda ıptal etmısdım onboard'ı yınede kontrol ederm ama disable ettım emınım
birde bu ekran kartı 350w sağlam bir psu ister, sendeki psu kalitesiz bi şey ise ondan da olabilir.
o psu'ya nerden bakıcaz bu arada bios'a girdim
pci/vga palette snoop:disable'dı enable yapdm belkı olr dıe eger yanlıssa duzeltym gerı =)
ınıt dısplay first:Pci'dı Pci-ex yapdm onuda bunlarda bır yanlslık varmı acaba?
tamam bu şekilde bi dene, kasanın kapağını açıp kabloyu taktığın yerdeki kutunu üstünde yazar maxımum yada total power diye
2 tane yazıo bölmelerle ayrılmıs ustte
max. power:350
altda yıne bölmelerle ayrlms sora alta ınms ordada
max. power:400 yazıo yanı en kotu 350 yada 400 :D
bu arada ınternette arastırırken wucault.exe adlı bır vırusun olabılcegı yazıyordu hemen ctrl+alt+del yapdm işlemlerde wucault.exe adlı bırşey vardı çalışıyordu ondan dolayıda olabılırmı ve bunu kaspersky fln sılebılırmı ?
bi tarama yaptır bakalım bi şey varmı.
tamam hemen kaspersky'le tarıyorum sonucu tarama bıtınce ıletıcem hemen bazı forumlarda wındows update'i kapatın reset atın geçer demısler onuda kapattım bde tarama yapym sonucu ıletcem sıze tesekkurler
buldugu virusler :
08.03.2009 13:10:24 İşlenmemiş: Trojan-Spy.Win32.Agent.fej C:\Documents and Settings\Gariza&WasT\Desktop\KnightOnline\KnightOnline.exe Ertelendi
08.03.2009 13:10:19 Saptandı: Trojan-Spy.Win32.Agent.fej C:\Documents and Settings\Gariza&WasT\Desktop\KnightOnline\KnightOnline.exe
08.03.2009 13:06:10 Görev Başlatıldı
02.03.2009 18:29:46 Saptandı: Packed.Win32.Krap.g C:\WINDOWS\system32\optyhww0.dll
baska bısı yok bunlardanmı kaynaklıdır ?? hala kasma dewam edıyor cpu %100 olyor
bence sen temiz bir format at, baktın yine aynı o zaman başka bi çare düşünürüz
sanırım mecbur format gerekıcek neyse saol yınede cok tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın format atarm cd elıme gecınce sonucu sıze bır sekılde bıldırırm tekrar tesekkurler
wucault.exe bir virüs değildir eğer öyle olsaydı kasperskydan kaçamazdı windowsun kullandığı güncellemeleri denetleme programcığı yani kafana takılacak bir durum yok işletim sisteminin güncellemelerini sürekli yap sakın kapatma sana bir zararı yok ki aksine güvenlik ve performans artımı sağlar.
ben kapatmısdım onu ozaman gerı acıyım ?