benim yeğenlerime internet alacağım da onlar ALEMDAĞ da ben TUZLA da yani bayaa bir mesafe ama onları internetten kontrol etmek istesem yani ekran görüntüsü programları çalıştırma falan. böyle bir yazılım vardır mutlaka varsa ne kadar güvenli. yani ben kullanıyorsam başkalarıda rahatlıkla girer dimi.
easy cafe yi internet üzerinden kullanabilir miyim
Bu konuda size Radmin 2.1 sürümünü öneririm. Uzak masaüstüne bağlanabilir tıpkı kendi masaüstünüze bakıyor gibi izleyebilir yada kontrol edebilirsiniz. Aynı ağ üzerinde olmayan pcler için şifre gerektirir ve şifreyi bilmeyen kesinlikle uzakmasaüstüne bağlanamaz.
MyWebExPC (freeware).
Remote Anything(freeware)
bir bakın/inceleyin (?).
----
Bu bağlantı türü ile uzaktaki bilgisayarları başında oturuyormuş gibi yönetebilir ve her türlü işlemi gerçekleştirebilirsiniz. "Remote Desktop Connection" yani "Uzak Masaüstü Bağlantısı" windows içerisinde gelen default özelliklerdin birisidir.
-----
Remote Administrator 3.0 Beta 1
Boş ver onları kardeşim gir www.remotepc.com a tek pc için ücretsiz o verdikleri programlarda statik ip şart yada ücretsiz dedikleri ücretli, bunda öyle bi dert yok logmein yada remotepc alternatifi ama ücretsiz tek pc için, dosya yöneticisi de var içinde ve bir çok şeyi de yapabiliyorsunuz profesyonel bir program
:)hiç de şart değil,onlara boş ver deyip 1 adet remote prog.vermişsin,ben 4 adet.
DUC v2.2.1 :bu programcık (mini)sayesinde IP adresimiz değişsede(yani dinamik IP),seçmiş olduğumuz adresi kullanmaya devam edebiliyoruz,neymiş :)
Seç beğen al.
----------
uzak masaüstü bağlantısı nasıl kurulur?
viking20 alnından değil gel senin ellerinden öpeyim. inan ki bu gösterdiğin yol benim çok işime yarayacak. çok sevaba girdin farkında olmadan. bazı PC lerimin kötü amaçlı kullanılmasına engel olmam gerekiyordu. bu işimi görecek. çok sağol.