eBostr kullanımı

frtnydn
24-08-2008, 20:50   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
158 mesaj

arkadaşlar kolay gelsin ben 3-4 gün önce eBoostr programını yükledim benim sistem rami 256 mb bendeki 2 gb usb belleği taktım kabul etti gibi ama çok bi hızlanma olmadı gibi acaba kabul etmedimi çünkü öle bişiler okumuştum kabul etmeyebilir diye bide programda önbellek doluluğu %46 gösteriyo ne yaptıysam bunu 0 layamadım belleği biçimlendirdim kaldırıp yeniden ekledim sürekli artıyo son bi sorum daha var buraya sistem belleğinnide eklemek gerekiyomu ayrıca daha başka incelikleri varsa anlaırmısınız

Banned
24-08-2008, 21:45   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Önbellek dololığu %46 ise oldukça iyi heleki 256 mb ram de. Programa gelince etkisi ve kullanımı tartışılır. Siz en iyisi bir 256 lık daha alıp onmu kullanın bu tür programlardan medet ummajk pek iyi değildir. Flaş disklerin okuma yazma hızları nedirki, hatta usb2.0 ların veri traşıma hızları nedirki ram olarak sağlayacakları fayda o olsun.Biri tavşan diğeri kablumbağa.Siz bunları boşverip sistem güncellemesi yapın, en güzeli.

Mustafa Akın
24-08-2008, 21:57   |  #3  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Belleği biçiçmlendirmene gerek yok, önbellek dosyalarınla dolacak. Hatta tamamen de dolabilir %100 oluyor bende bir 3.72 bir de 2 gb usb bellek var ayrı ayrı dolular tamamen. Ama o sistemini o kadar hızlandırmaz. Sistem belleğini eklemek için minimum 1 gb belleğin olması lazım.

Ayrıca, eboostr, sadece harddiskin yükünü düşük erişim süresiyle hafifletir. Yani okunan bilgiler, 30-40 kb ise, bir usb belleğin erişim süresi 2 ms ise harddiskin ki 20 ms dir.(örnek) O yüzden bilgisayardaki paging dosyasını oraya atar. Bu sık kullanan dosyalar gibi birşey. Dolayısıyla usbbelleğe atmak, harddiskin yükünü hafifletiyor denilebilir. Ama öyle ahım şahım bi artış bekleme

inNteAcoME
24-08-2008, 22:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
677 mesaj

arkadaşım flashın hızıyla ilgili olabilir . yakma ha flashıBeğendim