EeePC'nin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu.

CHIP Online
16-05-2008, 13:51   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Asus'un ultra kompakt dizüstü bilgisayarının Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/EeeP ... elli-oldu_6896.html

Ultra kompak yapısı sayesinde kolayca heryere taşınan ve düşük fiyatı sayesinde herkesin kolayca sahip olabileceği Asus EeePC sonunda Türkiye'ye geliyor. Tarih 24 Mayıs 2008!

Yurtdışında büyük bir başarı yakalayan Asus EeePC, Türkiye pazarına girerekte bu başarısını sürdürmek istiyor.

Kullandığı SSD yani "Katı Disk" 'ler sayesinde içinde hiç bir mekanik parça bulundurmadığından normal sabit disklere göre çarpma-darbe gibi etkenlere daha dayanaklı bir yapı sergiliyor.

1 kilonun altındaki ağırlı sayesinde her yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz dizüstünü yanınızdan eksik etmeyeceksiniz.

Dahili kablosuz alıcısı sayesinde postalarınızı bakabilir aradığınız bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Tüm konu: EeePC'nin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu.

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Asus EeePC almayı düşünüyor musunuz?

c.kivanc
16-05-2008, 14:27   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

ilk söylentilere dayanarak almayı düşünüyordum fakat 199$ diyorlardı 400$ a çıktı o fiyata normal laptop alınır.....

upgradeyourlife
16-05-2008, 22:18   |  #3  
Üye
65 mesaj

elımde yaklasık 2 aydır var kullanıyorum vede cok memnunum ..meraklısına 500 ytl ye verebılırım

burcak
17-05-2008, 00:06   |  #4  
Taze Üye
9 mesaj

Asus ilk fiyat deklare ettiğinde 200 USD demişti. Kalkıp 400 USD olarak fiyat açıklayıncaya kadar uzun bir süre geçti. Bu arada her şeyi tam, taşınabilir bilgisayarların fiyatları 500 USD seviyelerine geldi. Kendi adıma söylüyorum: Şu anda 15.4 inch ekranı olan adam gibi bir bilgisayar varken güdük bir taşınabilir bilgisayara o kadar parayı dökmek istemem. Ha! Şimdi satacakları 8.9 inch ekranlı modeli 200 USD artı KDV'ye verirlerse o zaman düşünürüm.... O da taşınabilirliği hatırına.