Elvis Presley Kimler Sever Bakalm Kim Muzikten Anlrmış ?
Dünyanın En iyi Şarkıcısı Olan elvis presley En sevdiğm Şarkısı İn The ghetto
Dinleyin Hayran Kalcaksınız
Dünyanın En iyi Şarkıcısı Olan elvis presley En sevdiğm Şarkısı İn The ghetto
Dinleyin Hayran Kalcaksınız
Orda dur. Gayette öyledir. Sana göre dünyanın en iyi sanatçılarından biri olmasa bile. Elvis'i sevmeyen müzikten anlamıyordur.Daha önce ismini çok duydum ama ilk defa bir şarkısını dinliyorum.
Sadece Elvis Presley için değil bütün sanatçılar için böyle bir genelleme yapmak çok yanlış. Belki dinleyen kişinin tarzı değil, belki sözleri hoşuna gitmiyor ya da farklı sebepleri var... Ona bir sanatçının şarkılarını sevmiyor diye müzikten anlamıyor diyebilir misiniz? Herkesin beğendiği müzik türü farklıdır.
Daha önce ismini çok duydum ama ilk defa bir şarkısını dinliyorum.Elvis'in kim olduğunu tatışmaya bile gerek yok. Elvis aşmış bir insan. Tartışılması bile hata. Sevmeme değil ancak Elvis şarkıları kötü diyen biri müzikten kesinlikle anlamıyor.
Sadece Elvis Presley için değil bütün sanatçılar için böyle bir genelleme yapmak çok yanlış. Belki dinleyen kişinin tarzı değil, belki sözleri hoşuna gitmiyor ya da farklı sebepleri var... Ona bir sanatçının şarkılarını sevmiyor diye müzikten anlamıyor diyebilir misiniz? Herkesin beğendiği müzik türü farklıdır.
Elvis'in kim olduğunu tatışmaya bile gerek yok. Elvis aşmış bir insan. Tartışılması bile hata. Sevmeme değil ancak Elvis şarkıları kötü diyen biri müzikten kesinlikle anlamıyor.Zevkler ve renkler tartışılmaz denir de neden şimdi tartışıyoruz. Benim anlatmak istediğim şu: Kimseye bir şarkıcının şarkılarını sevmiyor diye müzikten anlamıyor diyemezsiniz. Sen sevebilirsin ama sevmeyenlere de saygı duymalısın. (Benim amacım tartışma yaratmak değil, ben Elvis Presley'i ya da şarkılarını sevmiyorum demedim.)
birde bunu izleyin.
http://www.youtube.com/watch?v=bFOCdHMSR-8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4bB5xL577r4
Dünyanın En iyi Şarkıcısı Olan elvis presley En sevdiğm Şarkısı İn The ghettoDinleyin Hayran Kalcaksınız
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221365) ~ 02 Eylül 2011 15:08
Zevkler ve renkler tartışılmaz denir de neden şimdi tartışıyoruz. Benim anlatmak istediğim şu: Kimseye bir şarkıcının şarkılarını sevmiyor diye müzikten anlamıyor diyemezsiniz. Sen sevebilirsin ama sevmeyenlere de saygı duymalısın. (Benim amacım tartışma yaratmak değil, ben Elvis Presley'i ya da şarkılarını sevmiyorum demedim.)Sevmemesi problem değil. Ancak Elvis'in şarkılarına kötü diyen birinin müzikten anlamadığı apaçık ortada.
Bakın Adam Rock Caz Pop Her Türlü Müziği Yapıor Size Göre Bir Muzik Herlukarda Çıkcaktır :)
Adam Efsane Neymiş Eminem Bir Efsanedir Adamı Dedem Görmüş Eskiden Amerikada Anlicanız
Dedem 93 yaşında Eskiden Gemici İmiş Ve görmüş Adm King.