Arkadaşlar bir arkadaşım bana bu soruyu sormuştu.Ben cevabımı verdim bakalım sizin cevabınız ne olacak?
''uçurumun dibindesiniz bir elinizle küçük çocuğunuzu diğeriylede büyük çocuğunuzu tutuyorsunuz eğer bi müdet daha böle kalırsanız üçünüz birden düşeceksiniz.hangisinin elini brakırdınız''
şu anda neler hisetinizi biliyorum ama lütfen cevaplayın bu soruyu tşk ederim
Eğer Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?
- 1
- 2
o iş bitmiş zaten küçük çocugu büyüğün eline verrim benim durdugum yere cıkarrım .. bi bakmışsım mahşer anı gelmiş :D
viking20%100 kendimi(aferin semih).İki çoçuğun elindeyken atlamak mı? Çocukları kim tutacak
onların önünde daha çok uzun yıllar var,diye düşünürdüm.Galiba arkadaş bize büyük çocukla küçük çocuk arasında bir seçim yapmamızı isteyen bir soru sormuş.
Benim kendi düşünceme gelince;
Eğer gerçekten çocuklarımın ikisininde sağ kurtulma ihtimali yoksa. Hangi çocuk zekiyse o kalsın. Bilmiyorum bu kadar rahat konuştum ama baba değilim bunu anlayamam.
Bilmyorum be yazdıklarım saçma gibi oldu sanki ama benim cevabım.
Mustafa Canüçümüzde aşağı atlardık bu sayede diğerlerimizde "onun yerine keşke ben atlasayım" diye bir şey olmaz.
büyük oğlan hepimizin yerine atlardı galiba P)
Annaeleri atlasın bizim yerimize :D nasıl bi durumsa "KİME SORSANIZ CEVABINI VERMEZ BU SORUNUN" DÜŞÜNELİM BAKALIM YA ANNE BABA MIZIN ARASINDA BİZ SEÇMEK ZORUNDA KALSAK NAPCAZ BENİM CEVABIM YOK
suskun47''(...) eğer bi müdet daha böle kalırsanız (...)'Orada neden durayim? Otobüs falan mi geciyor? Geri dönüs yolu yok mu?
şu anda neler hisetinizi biliyorum ama lütfen cevaplayın bu soruyu tşk ederim
Ben olsam ikisinin de elini bırakırdım
Ben olsam son ana kadar hiç birini bırakmazdım.2 çocuğu olan bir baba olarak
böyle düşünüyorum...
suskun47Arkadaşlar bir arkadaşım bana bu soruyu sormuştu.Ben cevabımı verdim bakalım sizin cevabınız ne olacak?1. Uçurumun dibindeysek niye düşelim ki? Kenarındaysak o ayrı...
''uçurumun dibindesiniz bir elinizle küçük çocuğunuzu diğeriylede büyük çocuğunuzu tutuyorsunuz eğer bi müdet daha böle kalırsanız üçünüz birden düşeceksiniz.hangisinin elini brakırdınız''
şu anda neler hisetinizi biliyorum ama lütfen cevaplayın bu soruyu tşk ederim2. Bir müddet öyle kalmaz, uçurumun kenarından çekilirim...
-Uçurumun dibindeysek niye düşelim ki?
---
tabii, bende farkına vardım ama dil sürçmesi veya yanlış ifade edilmiş diye yorumlayıp üzerinde durmadım.Zaten en dibinde durulan birşeyden aşağıya düşülmez,dediğiniz gibi?.Yapılacak tercihi esas aldım.Haklısınız soru yanlış.
bakın arkadaşlar uçurumun dibinde dediysek orda oturmuyoruz hani filmlerde oluyor ya uçurumdan tan düşerken onu elinden tutuyor benim sorumda buna benzer ve bunun yerine iki kişi var her ikisini çekemezsin dimi yukarıyı gücün yetmiyordur sadece bir kişiyi yukarı çekmeye gücün yetebilir kararsız kalmışsındır yani bir müddet daha böyle kalırsak gücümüz yetmez üçümüzde düşeriz uçurumdan aşağıya bakın arkadaşlar soruyu çözmekten önce iyice anlarsanız daha iyi olur
Ben ufaklığı kurtarırdım, büyük olan kötü işler yapmış olablir,bizi o uçuruma getiren o olabilir :D ama ufaklığı eğitebiliriz - ağaç yaş iken eğilir hesabı -
zaten dunya yasanacak yer degil hep beraber atlardim
madem filmlerdeki gibi uçurumun kenarındayız o zaman süpermenin gelip bizi kurtarmasını bekleyecez
bir dostmadem filmlerdeki gibi uçurumun kenarındayız o zaman süpermenin gelip bizi kurtarmasını bekleyecez
suskun47hayal gücünüz çok genişseninde öyle.
- 1
- 2