Eğitimde Yardımlaşma

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mufettis
22-02-2004, 16:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Eğitimde rehberlik ve yardımlaşmayı sağlamak amacı ile kendimce hazırladığım www.ogretmenimiz.com adresini inceleyip site hakkında eleştiri ve öneri yapacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Sitenin CHİP dergisinde yayınlanması ile eğitimcilere ulaşımında yardımcı olursa memnun olurum. Saygılarımla

hasanyasin
22-02-2004, 19:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

Merhaba Abdulbaki Bey,
Sitenize baktım ve inanın çok etkilendim. Sizi içten tebrik ediyor, müsaade ederseniz ellerinizden öpmek istediğimi ifade etmek istiyorum.

Bir eğitimci olmanın hazzını yüreğinizde hissettiğiniz ortada. Siteniz de gerçekten iyi bir içeriğe sahip. Arayüz tasarımıyla ilgili eleştirilerimi burada yapmanın, haddim olmadığını düşünüyorum.

Keşke her öğretmen, sizin gibi bir öğretmen, her vatandaş sizin gibi bir vatandaş, her insan sizin gibi bir insan olabilse...

mufettis
23-02-2004, 00:24   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

Hasan Bey;
Sayfa ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca bu güne kadar sizin yaptığınız yapıcı eleştirileri almamıştım, bu eleştirileriniz için ayrıca teşekkür ederim.
Tavsiyelerinizi yerine getirmeye çalıştım tam muvaffak olduğumu da kabul etmiyorum. sizlerin öneri ve eleştirilerinizle inşaallah daha iyi ve yararlı bir sayfa oluşturmaya çalışacağım. Tabii çok az olan PHP bilgim dahilindeGülümseme
Saygılarımla