ehliyetin ilk günü koptum...

safakaltun
30-07-2007, 16:56   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
170 mesaj

bizim bir ark. var ehliyeti aldigi gun kutlama yapacagiz oda ney yolun yarisina gelmeden bizi polis cevirdi hayda polis ehliyeti ruhsati falan istedi(buarada ehliyeti almadan once bir kere bile cevrilmedi) bizde tabi saglamizya ehliyeti ruhsati fln verdi cocuk (bu arada ortalik gunluk gulistanlik ogle vakitleri) polis cocuga evladim duman varmi d1sarida dedi cocuk arkasini doneren elini salladi evet biraz var arabada sigara iciolarda o yuzden dedi cocuk sis lambalarini acmis meger

alıntıdır...

ufuks
30-07-2007, 19:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Ben ehliyetimi alalı 3 senden fazla oldu.Daha bir kere polis durdurup ehliyetimi ruhsatımı sormadı.Trafikte de cok dolasırım.

Bir başka hikaye.

Arkdaşımın bir tanesinin araba surme gibi bir yeteneği yok.Direksiyon kursuna gittik arkadaşla benm ehliyetim var ama ona destek olmak için.Başladı arabayı kullanmaya ama felaket.Laf olsun diye hocaya hocam herhalde ögrenciler arasında en kötü ben kullanıyorum dedi.Biz hocanın yok evladım ilk başlayanlar hep böyle demeseni beklerken hoca; düşünüp evet erkek ögrenciler hatta kız ögrencileri de katabilirimi tüm ögrenciler arasında şu an en kötü sensin dedi.Arkada gülmekten koptum.

safakaltun
30-07-2007, 19:22   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
170 mesaj

KOMİK:d

efsanefenerli1907
30-07-2007, 19:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
518 mesaj

Puhahaha ikisi de güzelmiş :D