Merhaba arkadaşlar... Bu ayki chip cd de bulunan tam sürüm ACRONIS PRIVACY EXPERT PERSONAL programını kuruyorum ama program demo olarak kuruluyor. İnternet adresinden aldığım serialı giremiyorum. Bu programı kuran varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim...
EKİM 2004 TAM SÜRÜM CD
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu soru önceden de sorulmuştu... Bu konuyla ilgili bir hata var sanırım - Serial girecek menü yokmuş naapalım - şans :-|
Ben de bu programı kumak için internetten şifresini aldım ama henüz kuramadım. Dediğiniz gibiyse şifrenin bir anlamı kalmıyor.
Bu arada tam sürüm denilen Smartpix ve Magictweak programları kısıtlı ya da demo sürüm!! Tam sürüm falan değil. Ben mi yanlış gördüm yoksa gerçekten böyle mi?
Ben de acronoisten aldığım şifreyi giremedim.Heralde önümüzdeki ay telafi edilir.
beyler konuyla ilgili benimde problemim var yalnız neden bir chip gorevlisi konuya acıklık getirmiyor. neticede bu forumlarda ne yazıldıgını elbette goruyorlardır.ben acronoisten sifreyi bile alamadım :)
ulaa şansa bak bende tam bunu soracaktım..neyse serial ı aldık ama hala demo..prog da işime yarıyo yani..siteye koysalarda bizde düzeltsek..