Eklenmeyen puanlar ve çevrilemeyen programlar

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Techno_maynaQ
13-05-2010, 23:46   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
165 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Programlardan bazılarını çevirmeye çalıştığımda benim değiştiremediğim alanlar doldurulmadığı için program çevirilerini gönderemiyorum. Bir yarışma başlatıyorsunuz ancak bu tür detayları atlıyorsunuz. Ayrıca aktif çeviri puanlarının görüntülendiği bir liste dahi yok ortada. Bunun sebebi sonuçlara istediğiniz gibi müdahale etme isteği mi? Ben 2 günde 20 çeviri kabul ettiremiyorum bazı kullanıcılar 2 günde nerdeyse 60-70 çeviri kabul ettiriyor. Yarışmaları hazırlarken bu boşlukları bilerek mi bırakıyorsunuz? Yarışmada aktif katılanların yarışma esnasında ne kadar çeviri yaptığını neden göremiyoruz. Neden bu bilgileri kullanıcı seçimli bırakıyorsunuz? normal zamanda kendisi gizleyebilir bu bilgileri ancak yarışma kapsamında ne kadar puan kazandığını ve kaç program çevirdiğini görmemiz gerekmez mi? Siz de bazı yarışmalar gibi kendi kazananızı baştan belirleyip sadece diğer yarışmacılara gaz vermek için yarışma düzenliyorsunuz?

Soul_Reaver
16-05-2010, 12:51   |  #2  
Yönetici
Teşekkür Sayısı: 0
254 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

Değerli arkadaşım, eleştirilerini bir bir okudum. Öncelikle çeviri yapmaya çalışırken dolduramadığın bazı alanlardan bahsetmişsin, buna benzer bir şikayeti ilk defa alıyoruz; sorun web tarayıcından kaynaklanıyor olabilir. Puan olayına gelince herkes herkesin puanını görebiliyor; chip eu ana sayfasına girerseniz aşağı bölümde bulunan EN İYİ UZMANLAR listesi, bugüne kimlerin kaç adet çeviri yaptığını, kaç puan aldığını ve kaçıncı sırada olduğunu gösteriyor. Rakiplerinin durumunu merak ediyorsan bu kısmı inceleyebilirsin. Bu arada kazananı baştan belirleyip ona göre yarışma düzenlemek fiili çok yakışıksız bir cümle. Böyle bir şey asla söz konusu değil; kaldı ki chip eu birçok ülkede bulunuyor ve ipad bu kadar ülke içinden sadece bir kişinin olacak; o kişiyi de sadece bizim belirlediğimiz birinin alabilmesi tabir-i caizse imkansız. O yüzden bu tür komplo teorileri üretmek yerine daha bol çeviri göndermekte sonsuz fayda var. Kolay gelsin.