ati radeon 4770 alcam ama exa dan alışweriş yapıodum su an stoklarında yok alabilecegim başka güwenilir bi site warmı link lerini yazarsanız cok sewinirim elinize yireginize saglık sımdıden
Ekran akrtı alıcam güvenilir bi site ?
Hepsi Burada'yı tavsiye ederim site her gün düzenli olarak McAfee tarafından kontrol ediliyor ve güvenilirlik konusunda Türkiye'deki nadir online alışveriş sitelerinden biri. Ama aradığınız ürünü bulabilmeniz de önemli stokta bulunması gerekir.
TeHLiqeSaoL baska Bi site warmı onerdıqınız :)güvenlik açısından hepsiburada.bunun dışında exa olabilir.
Gold bilgisayar, mavi bilgisayar, vatan computer hepside teknoloji dalında hizmet veren oldukça güvenli ve ürünleriin arkasında duran siteler. Hepsiburada.com u tercih etmiyorsanız bunlardan düşünebilirsiniz.
khramnGold bilgisayar, mavi bilgisayar, vatan computer hepside teknoloji dalında hizmet veren oldukça güvenli ve ürünleriin arkasında duran siteler. Hepsiburada.com u tercih etmiyorsanız bunlardan düşünebilirsiniz.Tercih etmemek degil de baska site lerede bakıcam fıyat hanqısınde uygunsa :)
Bu arada bi arkasasımız exa dan al dedı de olsa su an bu konuyu acmıcaktım tek alıswerıs yaptıqım sıte ama urun yok :)
Ben ati kartlarda her zaman SAPPHIRE'i tercih ederim.
khramnBen ati kartlarda her zaman SAPPHIRE'i tercih ederim.waLLa en iyi si en ucuzu o zaten
Kesinlikle Sapphire al.
Ayrıca, ben tanbul'dan alışveriş yapıyorum. Çok memnunum.
Henüz çok fazla bilinmiyor ama çok detaylı bir siteleri var. Gidip markanın sitesine bakmaktansa, ürünlerin özelliklerine tanbul'dan bakıyorum. :)
Filtreleme özellikleri kolay, ürünlerin linkleri var. Açıklayıcı ürün bilgileri var. Çok güzel bir site.
Sende bir incele. Bence güven veriyior. Bu yüzden de burdan alışveriş yapıyorum.
mavibilgisayar.com dan sapphire hd 3850 aldım cok memnunum cok güvenilir bi site
bak arkadaşım burasıda çok ucuz ve güvenilirdir sana linkini verim http://www.lastpointpc.com/asp/index.asp oqe