chıp online da bu aracı mutlaka deneyin dediler masa ustü yöntemi herhalde ekran alıntı aracınıda o programa yükledim sonra o programı sildim ama benim ekran alıntı aracımda ondan sonra kayboldu nasıl geri getirebilirim bazı sebeplerden dolayı sistem geri yüklemem çalışmıyor yardımlarınızı bekliyorum tşk
ekran alıntısı aracım kayboldu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
170 mesaj
chıp online da bu aracı mutlaka deneyin dediler masa ustü yöntemi herhalde ekran alıntı aracınıda o programa yükledim sonra o programı sildim ama benim ekran alıntı aracımda ondan sonra kayboldu nasıl geri getirebilirim bazı sebeplerden dolayı sistem geri yüklemem çalışmıyor yardımlarınızı bekliyorum tşDenetim Masası Ek Seçenekler Windows Özellikleri Aç veya Kapat Tablet PC İsteğe Bağlı Bileşenleri İşaretle Tamam PC Yeniden Başlat Sorun Çözülecektir Kolay Gelsin.
Son Düzenleme: Mehmet Kök ~ 25 Ocak 2010 00:41
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,219 mesaj
Arkadaşın dediğini yap sonra cevap ver!
Bilgisayarımı aç sol üst taraftaki düzenle butonuna tıklayarak klasör ve arama seçeneklerini aç görünüm sekmesinden gizli dosya ve klasörleri gösteri işaretleyip kaydet ve çık
daha sonra resimdeki adrese git ve ekran alıntısı aracını balşlat menüsüne sabitleyecen masaüstüne kısayol mu oluşturacan canın ne istiyorsa yap
http://www.gezginler.net/modules ... rintscreen&lid=4370
buradaki yazılımı indir windows'un üstünde gelen ekran görüntüsü alma yazılımından çok daha kullanışlı tavsiye ederim program bedavadır...