Ekran Birden Gidiyor

OSorunlu
17-12-2011, 17:10   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

Arkadaşlar bu sorunu daha önceden de yazmıştım ancak yeni gelişmeler var sorun tam olarak şu:
Oyunda iken hiç bir sorun olmuyor.Mesala skyrim acr battlafield 3 oynuyorum son ayarlarda(hatta bugün tam 7 saat aralıksız oynadım) kasmıyor ve ekran kapanmıyor.Ancak bir internet olsun veya bir online tabanlı metin2 olsun ekran kararıyor gidiyor çizgi çizgi oluyor ve reset atmadan olmuyor.Ayrıca mesala arkada şarkı çalmaya devam ediyor sonra kesiliyor.

PSU yetersiz desem oyunlarda neden atmasınAyrıca PSU güçü 500 watt yetiyor ekran kartına..Acaba ramdan mi?Artık lütfen yardımcı olun.

1.Sorun ekran kartında değil.(Soru sormayın eminim)
2.Isınma değil!En fazla 50 C oluyor.

Kapalı Hesap (203105)
17-12-2011, 17:35   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

bende de bu sorun oluyordu mavi ekran hatası alıyordum sana tavsiyem temiz oynanmamış bir windows 7 dvd si ile format atıp ekran kartının en güncel sürümünü yüklemen olacaktır başka tavsiyede bulunumam şimdilik aklıma bunlar geldi oyunda değil firefox la net e girdiğimde veya indirme yapınca pc reset veya kapatıyordu

OSorunlu
17-12-2011, 18:11   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

Kardeşim sağol mesaj yazmışsın ancak xp de de aynı hatayı aldım. Tam 6 aydır korkusuzca rahatça oyun oynayamıyorum.Ağlıyor Çoğu zaman onboard kullanıyorum.

Son Düzenleme: OSorunlu ~ 17 Aralık 2011 18:12