arkdaşlar bilgisayarda arada ekran bu şekil oluyor , sonra düzeliyor, sonra aniden , durduk yere bir daha oluyor anlyamadım:
jdownloaderi açıncada kafayı yiyor ekran kararıp duruyor,yardımcı olun arkadaşlar,teşekkürer
arkdaşlar bilgisayarda arada ekran bu şekil oluyor , sonra düzeliyor, sonra aniden , durduk yere bir daha oluyor anlyamadım:
jdownloaderi açıncada kafayı yiyor ekran kararıp duruyor,yardımcı olun arkadaşlar,teşekkürer
programdan kaynaklanır, programda trojan olabilir. antivirüs programıyla bilgisayarını tamamen taratmanı tavsiye ederim. sistem hatası veya donanımsal bir sorundan kaynaklandığını düşünmüyorum.
indirme tamamlanınca programı silip bir bakayım :) umarım sistem hatası ve donanımsal sorun yoktur.
fakat virüs yüzünden olma ihtimali çok düşük
o siyah çizgileri sen mi çizdin ?
eğer o çizgileri sen çizmediysen %99 yazılımsal bir sorun var hatta yüksek ihtimal virüs vardır. çünkü hiçbir şekilde windows böyle bir şey yapmaz yapacak olsa çizgileri eğri çizmez :))
o çizgileri ben çektim yav :D bazı özel klasörlerin sansürü için :D
alltaki siyah çizgileri ben çektim :D sorunum bu arkadaşlar bu şekil kayma tarzı bir şey var,noktacıklar oluşuyor
arkadaşlar linki tam ekran açarsanız daha sağlıklı görebilirsiniz
Sifremi 123456 olarak sectigim icin hesabim hacklendi kusura bakmayin arkadaslar, neyseki hackleyen email adresimi degistirecek kadar kotu bir insan degil.