Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım Sapphire HD 5450. Ne denediysem ekranımın çözünürlüğünü 1152 x 864 yapamadım. Lütfen yardım edin yukardaki resimlerde gösterdiğim yerlerde 1152 x 864 modu yok ne yapmalıyım? Eski ekran kartımda 1152 x 864 modunu kullanabiliyordum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Ekran Çözünürlüğümü 1152 x 864 Yapamıyorum Lütfen
e kartın veya monitörün desteklemiyor demekki veya işletim sistemin
konuyu iyi okurmusun kardesim işletim sistemim ve monitörüm 1152yi destekliyorki eski ekran kartımda bu modu çalıştırabiliyordum. ekran kartını değiştirirken aynı windows yüklüydü sadece takıp driverini kurdum :( lütfen yardım edin.
o zaman sadece kartın desteklemiyor
Alttan "ATI Tray Tools" aracını deneyebilirmisiniz? Eski bir araçtır ama çoğu özelliği hala oldukça pratik ;)
deniyorum sonucu yazıcam.
yine 1152 modu yok malesef :( yinede teşekkürler
Olmazsa bir de "Powerstrip'i" denersiniz. Özel tüm çözünürlükleri elle yazıp kullanabiliyorsunuz donanımlar destekliyorsa. Onu da yazıyorum altta, kolay gelsin :)
http://entechtaiwan.com/util/ps.shtm
Aynı anda atmışız mesajı :) Aslında önce bu programı deneyin diyecektim karıştırmışım :P Resmini de sitesinden incelersiniz diye direkt bağlantıyı vermedim. Biraz kurcalayın bakalım, sanıyorum bu işinizi görecek bu kez.
bundada elle yazıyorum modu ama olmuyor bide mod kısmına geldim ordada 1152 yok ya anlamadıgım nokta 1258 felan varda niye 1152 yok offff....
önemli değil teşekkür ederim uğraştığın için.. başka arkadaşlara bakalım :)
yahu hem 1152x864 yapmak zorundamısın?
diğer çözünürlükler 1248 oluyor ve o çok uzak ekranı titretiyor. 1048 ise çok yakın oluyor ondan 1152 yapmak zorundayım.
Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım Sapphire HD 5450. Ne denediysem ekranımın çözünürlüğünü 1152 x 864 yapamadım. Lütfen yardım edin yukardaki resimlerde gösterdiğim yerlerde 1152 x 864 modu yok ne yapmalıyım? Eski ekran kartımda 1152 x 864 modunu kullanabiliyordum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.Okadar uğraimana gerek yoktu.İkonları seç ve ctrl+maus tekerlğiyle onların büyüklüklerini ayarla.
İkonlar büyür.
Yazı boyutunuda denetim masasından ayarlayabiliyorsun.
Yani çok büyük piksellikte istediğin halde kullanma imkanın var program neden denedin ki?
tamam arkadaşlar sağolun ama ben çözünürlüğü ayarlayamadım ve en sonunda eski ekran kartım olan MSI Ati hd 2600 xt yi taktım. yeni aldıgım ekran kartından hiç memnun kalmadım 230w psu var zaten heralde psudanda kaynaklanıyor yeni aldıgım ekran kartının verimsizliği.