arkadaşlar elimde NVIDA GeForce2 MX/MX 400 ekran kartı var..makinaya format attım herşey gayet normal srv pc3 yüklü..makina özellikleri celeron 2,00 Hz 2,00 Ghz 512 mb rem.kran çözünürlüğüm 800*600 den yukarı çıkartamıyorum zaten iki secenek var ya 800*600 yada 1024*768..ben 1024*768 ze ayarlamak istiyorum ancak olmuyor ona getirdiğimde montitör kapanıyor kararıyor tekrar 800*600 lüğe devam ediyor..herşey koca koca yardım ederseniz sevinirim pek bilgim yok bekliyorum saolun
ekran çözünürlüğünü arttrıamıyorum acill yardımm!
arkadaşlar yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...????
NVIDA GeForce2 MX/MX 400 driverinin en güncelini bulup indirin sizin driveriniz sp3 için tasarlanmış olabilir günncelleyince sorun çözülecektir
saygılarımla...
ya onu çok araddım ama bulamadım bi türlü bildiğiniz bi link varmı?
yok olmuyor gene aynı hiç bişey değişmedi
arkadaşlar biri yardım etsin saat 7 den beri uğraşıyorum..
ha bu arada az önce Driver Detective bi program yükledim ancak nasıl kullanılıcağı hakkın da bi fikrim yok bu işime yararmı
arkadaşlar ekran kartını kaldırdım bu sefer oldu ben hiç bişey anlamadım
selim20arkadaşlar ekran kartını kaldırdım bu sefer oldu ben hiç bişey anlamadıZaten sorun orada; ekran kartı sürücüsü yüklü olmasa bile çözünürlüğü değiştirebilmeniz lazım. Doğru sürücüyü yüklediğinizden eminseniz ekran kartınızda bir arıza olabilir.
yo şuan ekran kartım görünüyor ve 1024*768 pixselde.yani istediğim şekilde şuan..e söylesene be abi iki saattir burda mafoldum:)ileride bi sorun olurmu peki böyle yapmam?
Aygıt yöneticisinde ekran kartı görünüyor mu? Görünüyorsa problem yok. Böyle devam edebilirsiniz. İleride sorun olmaz.