Herkese selam
arkadasimla acer laptopu tv ekranina baglamaya kalktik
basimiza neler geldi neler..
önce gittik uygun kabloyu aldik taktik tv ye kablolar girisler hepsi tamam yanlis bir baglanti yok laptopun ekrani karardi gidis o gidis.. tv de olmadi kabloyu cikardik laptopu yeniden baslattik windows normal aciliyor xp yaziyor bilgisayarin acilacagi zaman ekran karariyor ama windows acik usb taktigimizda laptopdan ses geliyor windows acilis sesi geliyor ama ekran birtürlü gelmiyor sorun ekranda olsa baslangicda hicbirsey görünmez o halde teknik degil.. windowsda sorun var desek windowsdan ses geliyor söyledigim gibi usb taktigimda yada klavyeye dokundugumda ses geliyor windows belliki acik..
o halde sorun nerde arkadaslar? bize bu konuda yardim edebilecek kimse varmi?
ekran gitti acil yardim
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
178 mesaj
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Güveni modda açsanız muhtemelen sorunsuz açılır. Sorun ekran kartı tv bağlantısı yüklenirken hata oluşmuştur. Güvenli modda ya ekran kartı sürücüsünü kadırmayı yada sistem geri yükleme yapmayı deneyin.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
178 mesaj
Khramn hocam selam..
simdi güvenli modda acmayi denedim güvenli modda ac dedigin zaman siyah ekran geliyor imlec yanip sönüyor ve öyle kaliyor:( isin kötü tarafi cd sürücü sadece dvd cdlerini okuyor baska cd de okumuyor baska yapabilecegim bisey varmi Khramn hocam?