Arkadaşlar bana yardımcı olursanız iyi olacak.Ben pek anlamıyorum ama elimde nvidia geforce 7100gs(TC) vardı sattım (kurtuldum) sıfırı şu aralar 65 ytl bende 35 e sattım şimdi ekran kart alacağım. Bir bilgisayarcı asus 6600GT 128 mb teklif etti 2 el 120 ytl Para sınırım (100ytlyada az üstü) Bilgisayarımın Özellikleri CPU türü: DualcoreIntel Pentium D 925,3000Mhz(15*200)Anakart: Asus P5GZMX 1024 ddr2 ram 160 gb hafiza
Ekran Kartı alacağım ama kararsız kaldım
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2101
Buna bi bak bence fiyat/performans açısından ve dx10 destegi ile uygun.120nin üzerine bi 35 ekle olsun gitsin.
kesınlıkle turboforce'a katılıyorum. Bu saatten sonra senın ekran kartından düşük bir modele 120YTL verilmez... En guzelı 2600Xt veya daha yukarısını almak olmalı.
7600GS bile sifiri 100YTL. 6800GT idi sanirim, 40-50 dolar civarindaydi... ama piyasada bulunmaz artik.
arkadasin verdigi link senin icin uygun PALIT - HD2600XT SONIC
arkadaslar dediginizi almak üzereydim nete bakayım dedim baktım aynısını önermisiniz bende alıyom onu ozaman hemde 100 ytl www.teknofresh.com bakın hehe bekleyin geliyorum
arkadaslar bu ekran kartında bi sorun u var çozemedim
ekran mavimsi oldu ama kart calısıyo oyunlar rahat oynanıyo ama ekran mavimsi yaa deli oldum acele yardım edin
ekranin mavimsi olmasi surucu ayarlarindan yada Monitorunden kaynaklanir. baska bir monitorde dene kasayi...
ama sadece
bu ekran kartında oluyo ve ommbort çalıstırınca renk düzeliyo ama ekran kartına takınca mavilesiyo yaav offff