DDR5 ALSAM SORUN ÇIKARIR DİYORSUN YANİ ? ALSAM NE OLUR?
EKRAN KARTI ALACAĞIM YARDIM
işlemcin kötü HD5770 ile darboğaza girer GDDR5 ile de tam verim alamazsınız.en iyisi GDDR3 :)
işlemcin kötü HD5770 ile darboğaza girer GDDR5 ile de tam verim alamazsınız.en iyisi GDDR3 :)
GDDR3 İLE DDR3 ARASINDAKİ FARK BARİZ MİDİR?
ben üşenmeden yazayım dedim :)
Mesela Intel® Core™ i7-2920XM Processor Extreme Edition (8M Cache, 2.50 GHz) ALSAM EKRAN KARTI ÇOK DANDİK OLSA NASIL BİR PERFORMANS GÖSTERİR BİLGİSAYAR OYUNLARDA (GÜNCEL OYUNLARDA)
İşlemci ekran kartını kısıtlamısın yeter...
Oyun için ekran kartı çok önemlidir.
sende İntel core Duo serisi olsa (e6600)gibi sen al HD5670 gddr5 veya HD5770 kart sana tam verformans verecek sonuçta.
AL HD5670'İ BİTSİN DOSTUM BOŞUNA UZATMA HEP HD5670 DİYECEĞİZ.
bana kalsa HD6850 alsın :D ama onada en en en az E7xxx veya 8xxx den AŞŞASI KURTARMIYOR Kİ .
Yok dostum yaa bence HD6990 alsın 2 tane crossfile yapsın :D
olur mu 4 tane GTX680 alıp quad slı yapsın
Ses sorunu başlar :)niyeki 4 tane GTX680 alan adam su soğutmalı sistem kurar sıfır ses ama fazlasıyla gereksiz performans ama GTX580 slı da gereksiz 1 tanesinin son ayarda açmadığı oyun var mı ki ? 2 tane alalımGereksiz güç tüketimi başlar başlarda başlar :D ama havan olur
Bu böyle uzar bana göre GTX580 SLİ daha iyi...
niyeki 4 tane GTX680 alan adam su soğutmalı sistem kurar sıfır ses ama fazlasıyla gereksiz performans ama GTX580 slı da gereksiz 1 tanesinin son ayarda açmadığı oyun var mı ki ? 2 tane alalıevet tek kart olarak bile çok güzel peformansı var.HD6850 bile yeter de yine daha iyi fps lerde oynamak için alınıyor bu tür kartlar.
Su soğutmalı mı :D git kasayı koy küvete ısınma sorunu yok ses yok :D hem fanlar deniz altı pervanesi gibi döner baloncuklar çıkar falan :D
:D büyük zarar :) (para olarak)
Orası işin esprisi canım :D