kardeş aylık 28 lira ya gelio 4850 ve 550 w power zati şimdilik alacam 4850 ileride 2 sene sonra en baba ekran kartını takacam iki senelik götürecek bişi istiyorum kendi paraml alıyorum o yüzden çok kalitelilere gidemiyorum
ekran kartı alacağım
eğer 2 sene götürsün diyorsanız 4850 idare eder.ama vapor-x modelinden alın derim..kardeş saolda daha geçen ay ps2 aldırdım o yüzden maddi desteği kesti ailem kendi paramla alıcam 16 yaşındada çok fazla harçlık wermiyolar okulda yemiyecem içimeyecem her ay 30 30 ödeyecem babaannemi ikna ettim 2 sene sonra 1000 tlye kadar alırım dedi o yüzden iki senelik idare edecek bişi lazım 8500 gt le oyun oynanmıyo
PSU da 500 w olsun,güle güle kullanın..//
saolasın babama aldırırım psu yu bende vga yı alırım saol
arkadaşlar ocz cooler master ve thermaltake iimi marka olarak
saolun da vga hangi ii 4850 9800 mü yoksa başka bildiğiniz ii bi şey warmı
arkadaşlar coolermaster ın rp500-pcap modeli iimi ?? 500 W
bence psu olarak bunu alabilirsin hem 600 watt hemde 80+ sertifikası var hemde ucuz türkiyenin önde gelen teknoloji dergilerinin testlerinde gayet yüksek puanlar alıyor
550 watt olanı ağustos chipte 5 üzerinden 4
700 watt olanı temmuz chipte 5 üzerinden 5 tam puan alıyor 550 watt olanın tek eksiği tek PCI-Ex güç girişi olması benim önerdiğim psu'da gayet sağlam ve CF ve SLI ready olarak geliyor
link vermeyi unutmuşum :D
bir arkadaş da 300 watt psu ile 4770 çalıştırmıştı ben o yüzden 4770 önermiştim ama ati 500 öneriyor dedi adem kardeş o konuda tam bilgim yok
yaw şimdi ekran kartını alıp çalışmayınca power supply almak gibi bişi de olursa iki gün beklerim uyuz olurum onada deneyip mi powerr supply alayım