ben tam bir oyun manyağıyım ama ekran kartım yok istediğim oyunlar crysis,cal of duty 4-5,gta4 gibi yeni oyunları kaldıracak bi kart olması gerekiyor ama ben fazla anlamıyorum ayrıca kart fiyat aralığı 150-180 tl falan şimdiden teşekkürler
arkadaşlar benim pc nin özellikleri bunlar :
intel core 2 duo e7400 2.8 işlemci
biostar vga+lan+ses pce G31D-M7 onboard 256 mb anakart
2 gb kingston ddr2 800 mhz ram
500 gb maxtor 7200Rpm sata harddisk
dvd-rw writemaster
siyah kasa (card readher, 100 mt bluetoot)
psu 300w atx
22" benq monitör
ekran kartı alacam önerileriniz lütfen
Yeni nesil kartlar için Psu 300W çok düşük psu da almanı tavsiye ederim..
Evet, güç ünitesinin de değişmesi gerek.
4770 işini görür madem oyun manyağısın:) yanlız biraz daha bekleyebilirsen dx11li kartlar çıktıktan sonra alırsan daha kârlı olursun bu ayın sonunda kanımca şimdiki fiyatların 30lira kadar altını görürüz hafta içinde ilk dx11li kartlar çıkacak galiba ama illaki şimdi alacağım diyorsan bu kart fazlasıyla işini görür ayrıca fenerlist34 ve Süleyman abinin dediği gibi psu çok düşük
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=39141 (186tl world karta 5 taksit)
Daha çok yardımlık birşey yok aslında. PSU + ekran kartı almalısınız.
tamam arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler de bu dx11 li dediğiniz kartlar ne zaman çıkacak ayrıca ben bu sisteme psu ve yeni bi ekran kartı alırsam sorunsuz oyun oynarmıyım yani sistem de nasıl bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
legendboxer, benim tavsiyem HD4770. EXA'dan uygun fiyata alabilirsin diğer ekran kartlarına göre 45nm teknolojisi olduğu için daha az güç tüketiyor. Tahmini olarak güç tüketimin 318 ~ 330 Watt civarı olacaktır. (HD4770 ile birlikte.) OCZ'nin güç kaynakları ucuz ve kaliteli ya da XILENCE alabilirsin. Rahat rahat oyun oynarsın ancak 1.5 sene sonra mecburi değişikliğe gitmek durumunda kalacaksın çünkü çift çekirdek yeterli olmayacak...