burcu sormuş:
pcmi 5 sene önce almıştım ama o zamanlar crysis gibi dehşet oyunlar yoktu şimdi pc bu oyunları haliyle kaldırmıyor can you run it den baktım :) ekran kartım ve ramim yeterli değilmiş araştırdım ama kafam allak bullak oldu nvidianın ekran kartlarından almak istiyorum uyum sorunu yaşamayayım diye ama nvidianın ekran kartının kalite ve çıkış tarihi gibi bir liste bulamadım gt-gtx v.b terimleri de olduğundan avantaj yada dezavantajlarını da pek anlayamadım o nedenle en son çıkan ekran k. 9800 gtx diye biliyom bi tek, onu alcam almasına da kazık yemekte istemiyom 8800 serisi varmış onunla aynı mı acaba? gibi bi soru sormak durumundayım daha doğrusu hangisini alayım bi de fiyat konusu kalitesine göre fiyatları ucuz mu bu kartların pahalı mı ?kaç ytl arası iyi olur bütçe aslında kısıtlı da ben zorluyom bir de temmuzda düşcek diyolar düşerse ne kadar düşer büyük bi fark olur mu arasında şimdiki fiyatla
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
cpu:intel pentium 4 3,20 ghz
ram:512
sistem:xp
ekran kartı:nvidia 6200 turbocache
video ram:128 mb
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; MEGAUPLOAD 2.0; .NET CLR 2.0.50727)