Ekran Kartı alıcam yardım!
Bi olaya açıklık getirirsen iyi olacak sanırım.Adrestekilerden biri agp8x,diğeri PCI-E 16x....Anakartın hangisini destekliyor önce onu bulmak lazım
Arkadasım anakartın Pcı eX mi yoksa Agp mi.Verdiğin linklerden biri agp biri Pcı?Ankartın her ikisinide destekliyorsa sen ne almayı düşünüyorusn.Daha baska secenekler var aklımda.
Arkadaşlar ben pek anlamam ama şunu söyleyebilirim şu anki ekran kartım geforce mx 400 oyunlarda yetersiz kalıyor onun için değiştiricem başka önerilerinize de açığım tabiki.
Valla kardeş 135$ civarı iyi kartlar var istersen onlardan al.Sisteminide yaz istersen uygun bi kart için bakalım sistemine?
Bildiğim kadarıyla sistemimi yazmaya çalışayım;
Anakartımla ilgili elde edebildiğim bilgi şu ;
Gigabyte intel 845 motherbroad
Ekran kartım geforce mx 400 64 mb,
512 mb ram,
pentium 4 1,7ghz
yeterli mi?
Anakartım pci expres ekran kartı destekliyormuş arkadaşlar tavsiyelerini bekliyorum 120 doları aşmazsa iyi olur
ben 2-3 ay önce asus extreme x550 aldım.o zaman 82 dolar+kdv idi.çok da iyi.ayrıca fanı bulunuyor(küçük de olsa:D)
Nasıl olur ya. intel 845 AGP 4X ve 8X destekler. Pci Express desteklemez. Ben de AGP 8X ATI Radeon 9600XT var. Çok memnunum. İstediğin fiyat aralığında alınabilecek en güzel karttır. Ama biraz bütçeni zorlayabilirsen 128 MB SAPHİRE X1600 Pro AGP 8X al. 150$+KDV civarında. Bi 20$ fazla verirsen 512 MB olanını alırsın.
Arkadaşlar işi kökten hallettim anlayan birine gösterdim bilgisayarı agp de pci express de destekliyormuş.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.ATI Radeon 9600XT sipariş ettim.
PCi ile PCi express i karıştırmayalım lütfen. i845 Pci-Express desteklemez. Ne yani senin anakartta hem AGP hem de Pci-Express ikisi de bulunuyo mu? Böyle bi anakart üretilmedi!!!
Ayrıca Radeon 9600XT yi seçmekle iyi yapmışsın. İstediğin fiyatta en iyi karttır.
bütçene uygun pcı-ex ekran kartlarını aşağıdaki adresten seçebilirsin. http://www.kawsat.com/asp/listgroup.asp?group=OEMVGAPCE