:)
Pc'yi açtığımda işime yaramayacakları hemen kapatırım. Sonra CCleaner ile temizlik yaparım öyle girerim oyunlara :D
Senden bi HD6950'yi alabilsem :D
:)
Pc'yi açtığımda işime yaramayacakları hemen kapatırım. Sonra CCleaner ile temizlik yaparım öyle girerim oyunlara :D
Senden bi HD6950'yi alabilsem :D
abi 350 tl param olcak pzt. fakat alamam çünkü kıyafet alcam falan lazım yani :D yoksa güvenilir adamsın param olsa hiç düşünmeden alırım :)
abi 350 tl param olcak pzt. fakat alamam çünkü kıyafet alcam falan lazım yani :D yoksa güvenilir adamsın param olsa hiç düşünmeden alırım :)sana tavsiyem git bi pazara 15 tl den 2 kot al bi thişort bide gölek etti sana 50 - 60 tl sat elindeki kartı sonrada eline benim kart alacak para çıkıyor formül çpk basitistanbulda olsaydın seni 50 tl ye giydirirdim
şaka bi yana genç adamsın üst baş önemli kızlar beğenmez sonra
bence 6850 sende kaldirmaz
HD6950 hem de :D
Yok abi hiç kıyafetim yok . 1 pantolon 1 kapri 2 tişört anca :D
Kıyafet alacağım. Sonra yicem içcem :D kilo almam gerek 180 boy 64 kilo :D
HD6950 hem de :Dben şakasına takılıyorum alan olur nasılsaYok abi hiç kıyafetim yok . 1 pantolon 1 kapri 2 tişört anca :D
Kıyafet alacağım. Sonra yicem içcem :D kilo almam gerek 180 boy 64 kilo :
güzel bi kot un altına beyaz renk nike spor ayakkabı iyi olur tavsiye ederim alabiliyorsan nike air serisi bir ayakkabı al pişman olmassın
Beyaz yasak be abim okulda :D
Kinetix ve nike ayakkabı severim zaten :)
Aslında pazar fikri fena değil :D 80 TLden kapatsak :D HD 5750'yi sattı mı tam yetiyo karta :D
Neyse zaten CHİP birazdan pert olacak download'a girilmiyo bile şimdiden :D
İyi geceler. Yarın görüşmek üzere.
gtx 680 al en temizi :D:D ben lotoyu tutturur tutturmaz alıcam :D
Sen tutturana kadar gtx980 çıkar :D
:) voltaj vermediğin halde o.c yaptığını anlamıyorlar zaten.ASUS bu yüzden seviyorum işte.garantisi çok iyi.
HD5750 aslında bana yeter :) oynadığım oyunlar CRYSİS MP crysis wars ve Crysis 2 alacam :D
HD6950 ile hd6850 arasında çooooooooooooooook var ben olsam kırmızı şeytana o kartı alırım.
Bu arada 15 yaş 1.80 boy ben yaşamıyorum 1.65 BOY VAR BENDE :) son_goku noluyoz :D
şimdi bnm psu bu ekran kartını kaldırmaz mı arkadaşlar
olm siz salak mısınız ben size ne diom siz bana ne diyonuz?
Sen ağzını topla sonra gel 4 sayfa açıklama yetmedi mi !
Sana inş. kimse cevap vermez!
Kardeşim Kullandım HD6850 ve önedim şimdi de öneriyorum :)
al o kartı salak filan ne biçim konuşuyorsun 480 w yeter de demişler ne bekliyorsun daha...
480W psu 80+ değilse yetmeyebilir demişler.
İyi kart demişler hala neyin derdindesin sana ayrı özet mi çıkaralım!
Sanki para kazanıyoruz da bir de hakaret ediyon!