Arkadaşlar ben pc ime ekran kartı alıcam şunu düşünüyorum:
NVIDIA GeForce 9800 GX2
AnaKart ıma filan baktım uyumlu sorun yok
Sizce güzel bi kart mı kullanan varsa bi performansı hakkında bilgi verebilir mi ?
Arkadaşlar ben pc ime ekran kartı alıcam şunu düşünüyorum:
NVIDIA GeForce 9800 GX2
AnaKart ıma filan baktım uyumlu sorun yok
Sizce güzel bi kart mı kullanan varsa bi performansı hakkında bilgi verebilir mi ?
Arkadaşım kart sürper ancak aynı fiyata git (benim hatırladığım kadarıyla 1000tl)gidersin gtx285 alırsın.Ondan daha hızlı
Bu kart 400 TL daha uygun bana 1000 biraz fazla
WaitForMEBu kart 400 TL daha uygun bana 1000 birazne kadara alacaksın bu 9800gx2'yi?
400Tl alacaksan kaçırma ama bence alma DX11 çıkmasına 2-3 ay kaldı.Bu kart sonra beş para etmez hale gelecek.
YasinC400Tl alacaksan kaçırma ama bence alma DX11 çıkmasına 2-3 ay kaldı.Bu kart sonra beş para etmez hale gelecek.2-3 ay sonra 40nm ler geliyor dx 11 ler üçüncü çeyrekte geliyor yani 6-7 ay var rahatlıkla.
Önerdigin bişey var mı bu fiyata yakın veya aynı.
NVIDIA GTX285 kartını alıyorum saol yardımın için.
rica ederim süper bir kartır, yanlız sistemin bu kart için yeterli mi?
Ana kart destekliyor bi problem yok yani saol ilgilendigin için.
EDİT:Ana Kartım Bu Bi Sende Bak İstersen:
MSI X58 PRO INTEL X58+ICH10R FSB 1333MHz DDR3 1333MHz 3xPCI-E x16 LGA1366
sadece anakart değil psu işlemci filan nasıl
İşlemci INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66GHz 3MB CACHE 1066MHZ LGA775 İŞLEMCİ
işlemci iyi sayılır peki ya psu, asıl önemli olan o, psu kaçlık?
TAGAN 2 FORCE 700W GÜÇ KAYNAĞI-TG700-U33 psu
tamadır o zaman hayırlı olsun.
PSU yeterlide işlemciyi de değiştirmeye bak oyun performansında farklılıklar gösterir eğer E8400 gibi bir CPU takarsan
Saol Ahmet.Valla işlemciyi degiştiricek bütçe yok şu an ekran kartı baya pahallıya geldi saglam olsun die onun taksitleri bitene kadar işlemci almıycam.
tamadır E7300 hiç fena değildir yeni bir işlemci alıncaya kadar sana yeter, yeni alacağın zaman da tabi o zamana kadar daha da değişir fiyatlar filan ama
E8700 yada Q9650 alırsın bu şekilde uzun süre bu sistem götürür seni.
Tamam. Pc ekran kartını takınca video koyucam şu son günlerde pc canavarı denen bi oyun vardı GTA IV filan onu bi kuzu yaparken video koyarım :)
ahmet E8700 Server makinaları için çıkarılmıyor mu ? :=)