Adem abi verdiğin linkler inceledim. Sanırım Gigabayte, Asus gibi işin içine kendi özel yeteneklerini katıyor.
Gigabayte'da iyi, güzel.. Biliyorsun benim amacım full oyun oynamak ve 3D tasarım yapmak buna en uygun msi diye düşündüm eğer memnun kalırsam aynısından alıp SLI yapacağım çünkü ilk defa Nvidia kullanmış olcam :)
Ekran kartı alıyorum :)
- 1
- 2
2 Tane GTX460 1 Gb 256 Bit Alıp Sli Yap HD5970'i Bile Geçiyor :)
GTX460 Daha Yeni Yeni Daha Birde o Kartın Chip Test Merkezine Gitmeside War Bende Aldım Bu Aykini(Her Ayını alıyorum Gerçi :) Dediğim Gibi Donanım Haberde GTX460 192 Bitin Sli testi war Ve 192 Bitlik Modeli Bile Slide 5970 i Çoğunlukla Geçiyor. Ama Alırken 256 Bitlik Modelden al
Merhaba dün gigabyte gtx 460 aldım çift fan 1gb 256 bit KART HARİKA VE ORTALAMA %30 OC OLUYOR ANLICAĞIN UÇUYOR TIK DEMEDENN ISINMIO DEFULT AYARDA 30 35 DERECE %30 OC Lİ MAX 40 47 DERECE
HEP ATİ KULLANIRDIM ARTIK 4EVER NVİDİA OYUNLARDA SALİSE TAKILMA GRAFİK HATASI FİLAN HİÇ BİŞİ YOK AŞIRI SESİZ KORKTUM 2 FAN KAFAM PATLAR DİYE EKRAN KARTI SESİNİ ABARTMIOM DUYAMIYORUMMMM :):)
Tamam buradan almayı düşündüm> http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3155
nasıl güvenilir mi?
hadi kardeşim hayırlı olsun şimdiden.alınca haberdar olalım.Ve en yakın zamanda gözlem ve bilgilerini aktar bize.merakla bekliyorum.İnan konuyu okuyunca en az senin kadar sevindim.PSU düşüncende çok iyi olmuş.Neyse şimdiden hayırlı olsun.:D
hadi kardeşim hayırlı olsun şimdiden.alınca haberdar olalım.Ve en yakın zamanda gözlem ve bilgilerini aktar bize.merakla bekliyorum.İnan konuyu okuyunca en az senin kadar sevindim.PSU düşüncende çok iyi olmuş.Neyse şimdiden hayırlı olsun.:
Teşekkürler.. Sanırım 5güne gelir çünkü henüz ABD yollarında kendileri
Ön sipariş verdim hemen geldiği günün ertesi günü kargoya verilcekmiş. İnşallah iyi olur. Fazlayada gerek yok işimi fazlasıyla görecektir.
kaça alıyonki taa ABD den gelio ben vatandan 420tl ye aldım 5 taksit xD
2 tane almışsındır inşallah testleri bekliyoruz
- 1
- 2