asus p5rd2-vm anakartım var.saphire hd3650 gddr3 128bit ekran kartı almak istiyorum.anakartımauyumsağlarmı?
anakart www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... el=1020&modelmenu=1
ekran kartı www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33252
asus p5rd2-vm anakartım var.saphire hd3650 gddr3 128bit ekran kartı almak istiyorum.anakartımauyumsağlarmı?
anakart www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... el=1020&modelmenu=1
ekran kartı www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33252
arkadaşşlar bende p4s8x-x asus anakart var hd3650 agp8x ekran kartını almayı düşünüyom acaba anakart uyumsuzluğu yaşarmıyım
arkadaşlar neden cevap yazmıyosunuz :(
anakartın agp8x desteklediği için sorun olacağını zannetmem.ben biostar p4m900 anakartıma asus 2600 pro taktım sorunsuz çalıştı.dx10 destekli bi ekran kartı fakat dx9 üzerinden çalışıyor.fakat son çıkan oyunlarda performans alabilmek için sadece ekran kartı yetmiyor.p4 2.4 işlemci 1.50 gb ram kullanıyordum bu ekran kartıyla fakat oyun performansı iyi değildi takılıp duruyodu.daha sonra sistemi komple değiştirdim.4800 x2 işlemci msı k9a2-cf anakart 4gb kingston ram aldım vista kurdum çünkü xp dx10 desteklemiyor.şimdi sistem süper oyunlarda sorun yok.yani demek istediğim senin anakarta uyum sorunu olmaz ama performansda süper olmaz.sonra bana kızma
uyar merak etme hemde çok güzel olur yan iii uyar
bendede P5RD2-VM anakart var 1 gb ekran kartı almayı düşünüyom acaba hangi markalar uyar
cemişbendede P5RD2-VM anakart var 1 gb ekran kartı almayı düşünüyom acaba hangi markalaröncelikle 1gb ekran kartı alma düşüncesi yanlıştır, ekran kartları belleğe bakılarak alınmaz çünkü nice 512 mb kartlar sözde 1 gb diye geçinen bir çok ekran kartından daha performanslıdır o yüzden siz bütçenizi ve psu'nuzun (power) kaç watt olduğunu yazın ona göre öneri yapalım
ahmet79öncelikle 1gb ekran kartı alma düşüncesi yanlıştır, ekran kartları belleğe bakılarak alınmaz çünkü nice 512 mb kartlar sözde 1 gb diye geçinen bir çok ekran kartından daha performanslıdır o yüzden siz bütçenizi ve psu'nuzun (power) kaç watt olduğunu yazın ona göre öneri yapalıgenellıkle cogu kısı ekran kartının bellegıne bakarak bu kart ıyıdır dıyor. :) gecen arkadasım bı ekran kartı almıs 1gb (512mb paylasımlı) toplam 1.5 gb,, 32 bit...bana dıyorkı tum oyunlarkı hıgh da oynucam... :)