arkadaşlar son günlerde bilgisayar bazı renkleri çok açık renkte göstermeye başladı ve ara renkleri göstermekte sorun yaşıyor. başka bir monitör ve kablo ile denedim ama sıkıntı devam ediyor muhtemelen sorun ekran kartında. benim bunu test etmem için ekran kartı renk testi programı veya sorunu bulabileceğim başka bir yol varmı?
Ekran Kartı Arızası Yardım Lütfen!
ben onları da denedim ama sorun biraz daha farklı sanırım hatta format bile attım ama sonuç değişmedi maalesef:(Ekran kartınızın marka ve modeli nedir,Ve driverini nasıl yüklüyorsunuz.Onboard ekran kartında sorun yok değilmi.Ekran akrtında ise kendi başınıza çözeceğiniz bir duruma benzemiyor daha doğrusu yazılımsal bişey gibi gelmedi bana dediklerimi uyguladıysan.
Ekran kartim GTX470 Nvidia sitesinden guncellestirmeleri duzenli olarak takip ediyorum onboard ekran kartim yok. Bir gun oyundayken oyun kapandi ve bagdastirici goruntu vermeyi durdurdu diye uyari geldi ondan sonra renklerdeki bahsettigim sorun basladi. Bende fazla isidan dolayi ekran kartinin ariza verdigini dusunuyorum ama en azindan sorunun nerede oldugunu bulabilirsem ona gore bi cozum yada tamire goturme yoluna gidicem