slm goruntu kartımın biosunu up date edittim ama sanırım yanlıs dosyayı yukledim FIC 9600xt ekrankartım var.
forumdaki bıos update bolumunden ilk once asus p4p800se ankartımın bıosunu basarılı bır sekılde updateledim ve bu konularda pek bilgim olamama ragmen birde elımı ekran kartıma attım ki suanda pc min power tusuna batıgım zaman ekranım mutiş karıncalı bisi gozukmuyo nerdeyse ama winxp acılıyo! acılısta del ile bıosu acıyorum ama yıne dos ekranıda dahil olmak uzere bozuk.!!! :(
bıos update sitesinde A96 idye bi surucu yukledim www.fic.com.tw sitesinden burada detaylarını okudum ama 9600/9600pro bıosuydu 9600xt nin ki yoktu bende bir yanlıs yaptım ve yukledim (Big Mistake)
bıos ayarlarımı nasıl getirebilirim yada yeni biosu nasıl bulabilirim sanırım ekr. kart. cd si yok...
Aklıma tek Boot disketi ve icine yuklu eski bios ile aynı komutları yazmak geliyo tabiki hayal olarak (Cunku ekran yok :) ) ama yapabilirim yeterki eski bios surumunu buliyim Yardım Yardım!!!
asus P4P800 SE 865pe
p4 3.0gz prescot
512 pc3200 king ram
FIC ati radeon 9600xt
120gb samsung ide
sistemim yardımlarınızı bekliyorum simdiden tessekurler...
ekran kartı bıosu gumledi yardım!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj
şuraya bak otuz yere konu açmışsın ya
Yıllanmış Üye
201 mesaj
Abi ayıp bişey ya benimde dikkatimi çekti
Banlandı
1,157 mesaj
FIC'ın kendi sitesinde bile yok Bios güncellemesi.Fıc de firma değil ki yahu...Ayıp.
OP Taze Üye
17 mesaj
bir yolu olmalı....¿¿
aynı karti kullanan baska birisi bu biosun yedegini bana gonderebilirmi nasıl gonderir. bilen varsa acıklayabilirse sevininirim