selam arkadaşlar
problem şu şuan bende hd6850 var eylül-ekim gibi asus directcu II hd6950 almayı düşünüyorum ve geçenlerde hdd almak için vatanbilgisayara gittiğimde cam masanın içinde gördüm ekran kartını ve devasa yani gördüğüm en büyük ekran kartı diyebilirim ordaki adamda söyledi sonra internetten incelemelere baktım yaklaşık 30.5 cm tabi böyle ekran kartları var yani dev gibi boyutlarda olan hd6990 - hd5970 - gtx590 gibi ama hd6950 referans modeline göre çok büyük benim pc kasası thermaltake v9 vj40001w2z bu ekran kartı kasaya sığacakmı yani ekran kartımın olduğu yerden floppy girişlerine kadar ölçtüm tam 31cm oluyo ama yapışık oluyo floppy nin takıldığı bölmelerle ayrıca kalın olduğu için hdd bölmelerinede denk geliyo şimdi ne yapmalıyım ? bi çözüm yolu varmıdır ? floppy bölmelerini söksem zaten kullanmıyorum uzunluk olarak bi problem kalmıyo ama alt kısmı hdd bölmelirne çarpacaktır eminim 5 tane hdd bölmesi var ben sadece 2 sini kullanıyorum en üstteki bölmeyi söksem kart sığar yani benim aklıma gelen tek çözüm bu yapabileceğim başka bişey varmı diye sormak istedim :)
birde aşşağı yukarı gerçek boyutuyla aynı oranda bi resim buldum merak edenler için