slm arkadaşlar benim pc özelliklerim aşşagıda belirttigim gibi ben yeniden bilgisayar dizmeden bu pc ye ne gibi takviylere yapsam canavar gibi olur degerli yorumlarınızı bekliyorum.
SİSTEM ÖZELLİKLERİM
ana kart :asus p5ld2 se
işlemci: dualcore ıntel pentıum E2180 2.00 GHZ
RAM: 3GB
EKRAN KARTI : NVIDIA GeForce 6200 turbocache(TM) (512)
güç kaynagı : 350W
ekran kartı degiştirme
Bütçe ne kadar??
Düzenleme:
Anakart güzel ama işlemci iyi değil ve power düşük. Şimdi ekran kartı alsan powerda alman gerekecek. Onları alsan işlemci iyi değil darboğaz sorunların olacak. Ama idareten olsun diyorsan bişeyler yaparız ama büteyi belirt.
Bütçe ne kadar??bütçem 250-300 civarı düşünüyorum.Düzenleme:
Anakart güzel ama işlemci iyi değil ve power düşük. Şimdi ekran kartı alsan powerda alman gerekecek. Onları alsan işlemci iyi değil darboğaz sorunların olacak. Ama idareten olsun diyorsan bişeyler yaparız ama büteyi belirt.
350watt hangi markaya ait,Asus,Aopen filan mı ?
İşlemcine baktığımda alabileceğin en iyi ekran kartı HD 6770,GTS 450,HD5770,HD 5670,5750 olabilir.
Ancak güç kaynağın gerçek 400-500W olması şart eğer PSUn Asus ya da Aopen ise 5670 işini görür ki 66W tüketiyor fazla ısınmıyor ve en az güç çeken gayet güçlü karttır orta seviyede kral..
Diğerleri yani ,Codagen,Quake,Firsby,Feel,Casper gibi PSUlar sistemi patlatmaya birebirdir.
FSP,Akasa ya da High Power 450w almak istersen alabilirsin..
350watt hangi markaya ait,Asus,Aopen filan mı ?güç kaynagıyla ekran kartı alırsam bu pc ye beni 3 sene idare edebilirmi oynucagım oyunlar genelde pes in serileri olurİşlemcine baktığımda alabileceğin en iyi ekran kartı HD 6770,GTS 450,HD5770,HD 5670,5750 olabilir.
Ancak güç kaynağın gerçek 400-500W olması şart eğer PSUn Asus ya da Aopen ise 5670 işini görür ki 66W tüketiyor fazla ısınmıyor ve en az güç çeken gayet güçlü karttır orta seviyede kral..Diğerleri yani ,Codagen,Quake,Firsby,Feel,Casper gibi PSUlar sistemi patlatmaya birebirdir.
FSP,Akasa ya da High Power 450w almak istersen alabilirsin..