Bilgisayarım kendiliğnden donuyorudu.bende format attım.Programları tekrar yükledim.Yükledikten sonra aynı şekilde tekrar donmaya başladı.Mouse kilitleniyor.monitör kararıyor.sinyal alınamıyor diyordu.sonra ekran kartının driver programını silince düzeldi.ama silince oyunların grafiklerini göstermemeye onları çalıştırmamaya başladı.Ben nvidia fx 5500 kullanıyorum.Nedenini bilen varsa lütfen yardım etsin!!!
ekran kartı donuyor!!! lütfen yardım edin
3-4 kere farklı yerlerden indirip kurdum :S driveri silince düzeliyor ama driversiz olmaz.
xD daha önce sorun çıkarmıyordu.Son 3 gündür çıkarmaya başladı.Format attım düzeldi.Ama driveri tekrar yükleyince gene eski haline döndü.
ekran kartı bozulmuş olabilir. benim gf 8500gt vardı dediğin sorunlar olmuştu. donanımlara bakınca ekran kartı gözükmüyordu. eğer gözükmüyorsa bozulmuş olabilir. driveri kaldırınca dediğin gibiydi. aygıt yöneticisinden ekran kartının özellikleirne gir bak düzgün çalışıyormu diye.
driver yükleyince gözüküyuor silince gözükmüyor
yüklediğin işletim sistemi modifiyeli mi?
yani içine tema yüklenmiş hızlandırılmış vs. şeyler eklenmiş bir işletim sistemi cdsi veya dvdsi mi. üzerinde oynanmamış xp ile formatlayın
hyr normal orjinal xp cdisi service pack 2
bu sürücüyü indirip kurdunuz mu?
http://us.download.nvidia.com/Wi ... it_english_whql.exe
indirdim ama kurarken hata veriyor.O hatayıda yeni vermeye başladı.
şuan kurdum.ama hiç bir değişiklik olmadı ekran kartını tanımadı.ama program ekle kartında yüklenmiş gözüküyor driver
tanımıyorsa ekran kartında sorun olabilir. imkanınız varsa ekran kartını başka bir bilgisayarda deneyin. bir de en kısa zamanda daha yüksek bir ekran kartı modeli alın :)
ama 3 gün öncesine kadar hiç bir sorun yoktu.Açık söyleyeyim Silkroad online oyunuyorum.33 gün öncesine kadar hiç bir sorun yoktu.Ama 3gün önce oyundayken pc dondu ve ekran kadardı monitörün ısığı kırmızıya döndü.Sonra pc donmaya başladı.Format attım düzeldi.Ama oyuna açmıyodu.Sonra driveri yükledim .pC donmaya başladı.:D Yardımlarınızı bekliyorum :)