merhaba arkadaşlar gf fx 5200 ekran k. war ama fanından aşırı anormal ses geliyor bunu değiştirmenin haricinde problemimi çözebilirmiyim?
Ekran Kartı Fan Problemi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.fanı sök,içine makine yağı damlat belki sorunun çözülür
fanı yıkadıgım halde sorun gitmedi yaglamayla sorun çözüleceğini hiç zannetmiorum..!
fanı mı yıkadın nasıl yane??? [:0]
alıntı:
Gönderen : webaytekfanı mı yıkadın nasıl yane??? [:0]
fan yıkama ile sorun gitmediyse aynen asagıdakini uygula.
60 derecede camasır makinesini ön yıkamalalı ayarla. Deterjan olaram ariel kullan
yumusatıcı olarak lavanta kokulu yumos. 2 nci kademede ütüle dikkat et dikiş izi cıkmasın.
HDD ve Modem haricinde tüm parçaları yıkıyabilirsin dostum
alıntı:
Gönderen : snippppohhahahahahaah :)
Cafer Bez Getir.
En iyisi Kuru-Temizlemeye verin
alıntı:
Gönderen : Dawsonfanı yıkadıgım halde sorun gitmedi yaglamayla sorun çözüleceğini hiç zannetmiorum..!
ohoo yıkayınca gecmiyosa.. ugrasma bosuna baska turlu hic gecmez o sorun..
bunlar için bazı sprey yağlar var.fanı yıkaman pek de hoş bişey değil bence.o sprey yağlardan alıp fanı kuru bir şekilde temizleyip bir güzel sıkın.sonra fanı biraz çalıştırın o yağı yedirin ses kesilir.benim fanı öyle düzelttim inan etkili oluyor...
Örnek:Philips Contact Cleaner işe yarar.Normal makine yağından daha kullanışlı.
abicim enii si camasır makınesınde yıkamak
alıntı:
Gönderen : turanozzeybek
60 derecede camasır makinesini ön yıkamalalı ayarla. Deterjan olaram ariel kullan
yumusatıcı olarak lavanta kokulu yumos. 2 nci kademede ütüle dikkat et dikiş izi cıkmasın.
bir an ciddi söylüyosun sandım
al yenisini gitsin ( evet tembelim :) )
yaglamayıda bi deniyecem bakalım o dediğiniz özel yagdan yok bende :D normal makine yagı ile çözmeye çalışıcam eger düzelmez ise zaten yenisine saglık 3$+kdv :) :P
alıntı:
Gönderen : karamuratal yenisini gitsin ( evet tembelim :) )
+1
10-20$ arasında fiyatları var.(Markalı).Yenisini al
alıntı:
Gönderen : Dawsonyaglamayıda bi deniyecem bakalım o dediğiniz özel yagdan yok bende :D normal makine yagı ile çözmeye çalışıcam eger düzelmez ise zaten yenisine saglık 3$+kdv :) :P
bu adam da her yerden çıkıyor :D
Ben denedim; su altında foşur foşur yıkadığım fanı bi güzel kurulayıp, sonra da kırkpınar güreşçileri gibi yağladım :) Sonuç olarak elimde gayet sessiz bir fan var. Aslında çamaşır makinesine alternatif olarak bulaşık makinasında da yıkanabilir, hani parlatıcı varya, o bakımdan :))
onun yerine beklerim biraz daha 12-20dolar vermek yerine yeni ekran kartı alırım yaf.
alıntı:
Gönderen : Dawsononun yerine beklerim biraz daha 12-20dolar vermek yerine yeni ekran kartı alırım yaf.
Eheuhueh.Bunu yapmak için para lazım...