kimsenin açığını aradığım yok kardeşim bir an komik geldi diye yazdım o kadar yoksa kimsenin bir şeyine karıştığımız ya da söylemiyle dalga geçtiğimiz falan yok sadece maksat muhabbet elbette ki birbirimize yardımcı olacağız o ayrı konu ... fakat kötü niyetle yapılmamış bir şeyi alıp sanki 'dil dersi' nitelendirmesini yaparak benim niyetimin olduğundan farklı bir şekilde ve sitemkâr bir tavırla gündeme alınması gereksiz
inşallah onu yazan arkadaşta öyle bir niyetimin olmadığını anlamıştır ... zaten pişman da oldum yani ardından bunları yazmak zorunda kaldığım için ...
ekran kartı fanım çok gürültü yapıyor
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj
Kapalı Hesap
82 mesaj
ve o arkadaşımın da bilgisayar konusunda ki bilgisi benden çok daha fazladır ona da eminim ... zaten bizim de kimseye ukalalık yapmak gibi huylarımız yoktur allaha şükür ...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
ve o arkadaşımın da bilgisayar konusunda ki bilgisi benden çok daha fazladır ona da eminim ... zaten bizim de kimseye ukalalık yapmak gibi huylarımız yoktur allaha şükür ...Konuşma tavrın, açıklamaların hoşuma gitti. Birçoğu küfürle cevap verir böyle durumlara.
Ben de sana kasıtlı bir şey demedim ama bir an öyle yazıverdim işte. Kusuruma bakma sen
Kapalı Hesap
82 mesaj
- 1
- 2