POWERCOLOR ATI HD 4650 1 GB 128BIT GDDR3 AGP-8X ekran kartı aldım
pegasus atx 450w psu var acaba buna yeter mi? birde bu ekran kartıyla ilgili yorumlarınızı alabilirsem sevinirim..
genelde FIFA 11 oynuyorum onu açsın yeter bana :)
POWERCOLOR ATI HD 4650 1 GB 128BIT GDDR3 AGP-8X ekran kartı aldım
pegasus atx 450w psu var acaba buna yeter mi? birde bu ekran kartıyla ilgili yorumlarınızı alabilirsem sevinirim..
genelde FIFA 11 oynuyorum onu açsın yeter bana :)
Kardşeim daha 1 ay olmadı belki bnde aynı akrttan sipariş ettim ama ben his markasından sipariş ettim şuan pes 2011 ve call of duty 6 modern warfare 2 yi full ayarda acıyor Bende asus 400w psu gerçek var hiç sorun cıkarmadı... sanırım snn psu 400w veriyor bir problem olmaz tak kullan
kardeş valla dediğin gibiyse çok iyi bana FIFA 11 'i low da açsa yeter ya... baya geliştirmişler fıfa11'i :)
ekran kartı iyi diyosun psu da 450 w yazıo ama umarım sorun çıkarmaz..
Lowu Bırak Orta ayarda bile rahat rahat oynarsın Eğer Psunun yetmediğini anlamak istyiorsan kasya bağla kartı oyuna gir eğer psu yetmiyorsa zaten 5 bilemedn en geç 10 dkya pc reset atarbunu her oyuna girdğinde 2-3 kere tkrarlarsa psun yetmiyor demektir ama bende 400w warytetiyor snnkide cok kolay yetcektir
psu nun rahatlıkla yetmesi lağzım...
hafta sonu kartı denem imkanım olacak deneyimlerimi sizlerlede paylaşacağım umarım dediğiniz gibi sorun yaşatmaz..
rahat yetmeli. bende 5770 vapor-x var 500w thermaltake ile 1 senedir hiç ısınma yaşamadı seninkide yaşamaz
Arkadaşlar ekran kartını taktım güç kaynağından herhangi bir uyarı almadım ( bir öncekinde güç kaynağı yetersiz uyarısı alıyorum)
Fakat sorun şu ki FIFA 11 kasılıyor ;
2gb ram var ekran kartı zaten yeni aldım POWERCOLOR ATI HD 4650 1 GB 128BIT GDDR3 AGP-8X
güç kaynağı pegasus atx 450w amd athlon 2,01 3000+ işlemci
normalde sorun çıkmaması lazım bu kasılmaların sebebi ne olabilir acaba_?