Arkadaşlar ekran kartını taktıktan sonra bilgisayara tanıtmak gerekiyor mu(öyleyse nsıl yapacaz) yoksa kendi otomatik ouyor mu?(biraz acemiyim de)
Bir de bana orta sınıf bir agp destekli ekran kartı önerir miniz_(oyun için)
Arkadaşlar ekran kartını taktıktan sonra bilgisayara tanıtmak gerekiyor mu(öyleyse nsıl yapacaz) yoksa kendi otomatik ouyor mu?(biraz acemiyim de)
Bir de bana orta sınıf bir agp destekli ekran kartı önerir miniz_(oyun için)
ATİ 1950xt pro alırsın bakarsın keyfe. Tanıtma işlemi içinde kutu ıcınden cıkan CD'yı surucune koy ve yonergelerı ızle.
ekran kartı takarken bios'dan onboard ekran kartını iptal et demişti benim arkadaş onu nasıl yapacam peki
ANAKART:ASUS P4P800 SE
ya sen ekran kartını taktıktan sonra aygıt yönetiçisinden driverini tanıt yeter eyer driver yoksa internetten modelini yaz bulursun
Borga-xATİ 1950xt pro alırsın bakarsın keyfe. Tanıtma işlemi içinde kutu ıcınden cıkan CD'yı surucune koy ve yonergelerı ızle.1950 çip setliler pahalı gelirse 1650 lere de bakabilirsin...
aldın mı kalitelisini alması iyidir...
bjk_semihaldın mı kalitelisini alması iyidir...Bencede ama 1950 fiyat olarak tuzlu geldiği için öyle dedim...
Valla fazla para vermeyi düşünmüyorum.Ben 7600GT düşünüyorum(AGP ekran kartları içinde fena degil)Zaten yakın zaman içinde PCI ye geçecem.
Yakın zamanda pcı a geçeceksen hiç agp ile uğraşma. sabret daha da para biriktir çok güzel pc toplarsın...