Arkadaşlar benim sorunum bilindik ama biraz farklı ;(
-Öncelikle Windows XP kullanırken bazı Oyunlarda Vpu Recover hatası alıyordum.Daha sonra Windows 7 64bit formatı attıktak sonrada gene aynı oyunlarda ''Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu'' gibi hata almaya başladım yada komple ekran tek bir renk v.s oluyor yani ekran kartı kendini kapatıyor.Bir sürü çözüm denedim,son driveri yükledim uyumluluktan açtım ama nafile.Tekrar Windows xp'ye döndüm gene aynı şeyleri denedim ama sorun devam etti.İşin ilginç yani, Örneğin; Modern Warfare 2 , Empire Total War , Dead Space , Mass Effect 2 , Metro 2033 gibi oyunları en yüksek detayda oynamama rağmen hiç bir şey olmuyor,tık bile çıkmıyor ama Pes 2011 ,Fifa 2011 ,Napoleon Total War , NFS:Shift de en düşük ayarda bile bu hatalarla karşılaşıyorum.Çok Enteresan.
-Belirtmem gereken bir diğer nokta Ekran Kartımın Isısı en yüksek 50 dereceyi görüyor.Hata veren oyundada Vermeyen oyunlardada 50 dereceyi geçmiyor bile.Aklıma takılan tek şey kasanın power gücü ısınıyor,o yetmiyor olabilirmi :S 250W gücünde.
-Sitem;
Ekran Kartı - Ati 4600 Series
İntel Core 2 Quad Q8300 2.50 MHZ
KİNGSTON 4 GB RAM (Xp'de 3.5 GB görüyor)
Evet arkadaşlar fikriniz neler.Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.