ekran kartı nasıl bakılıyo söyleyebilir msiniz
Ekran Kartı Modelini Öğrenmek
nasıl bakılıyor derken arkadaşım ? biraz daha açar mısın ?
arkadaşında dediği gibi Bilgisayarım>Özellikler>Aygıt Yöntecisi>Ekran Bağdaştırıcısı veya gpu-z gibi boyutu cok ufak programlarla bakabılırsın..
benım tavsıyem everest tir.bu programla herşeyi görebilirsin pc ile alakalı ayrıca ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını bıle gorebılırsın...
bilgisayarım özellikler aygıt yöneticisi ve ekran bağdaştırıcı diyoruz ve bakıyoruz
everest programı ile bakabilirsin birde başlat- çalıştır- dxdiag ordan da bakabilirsin.
bilgisayarım özellikler aygıt yöneticisi ve ekran bağdaştırıcı dan bakabiliriz yada başlat-çalıştır-dxdiag yazıp bakabilirsin.
dxdiag yaz calıstıra ordan bak everest prgramı ile bakabilirsin yada kasanın içine bak kardesimm
kolay gelsinnnnn
bende bulamadım markası ve modelini yani tam ve net olara yazmıor o dedğiniz programıda yükledim onuda çalıştıramadım yani yardımcı olursdanız sevinirim =)
dxdiag dan tam olarak görünmez. örneğin bende hd 4830 var ama orda 4800 serisi diye gözüyor. en sağlıklısı ya aygıt yöneticisinden bakacaksın yada en ince ayrıntısı için everest tarzı bir program kullanacaksın.
arkadaşlar şimdi ben bi oyun açmak istiyorum (gunbound) ama açmıo hata verio. hatada şu:
"3 Boyutlu ekran kartı bulunamadı(Eski bir versiyon kullanıyor olabilirsiniz)Lütfen en son Video Kart sürücüsünü yükleyip tekrar deneyiniz." bu durumda ne yapabilirim
arkadaşlar bana 512 mb bi ekran kartı lazım, bu konuda bilgisi olan varmı
Başlat çalıştır "dxdiag" yazarsanız bulabilirsiniz..