Merhaba arkadaşlar,
Bundan 1 yıl önce Goldan toplama bilgisayar aldım.İlk 3 ay hiç sorun yoktu ama ondan sonra ekran kartı oyunlarda sorun çıkarmaya başladı ve gün geçtikçe kötü oldu.Sonunda en eski oyunları bile çalıştırmaz oldu.Ayrıca overclock yada bios ayarı gibi bir değişiklikte yapmadım.Bilgisayara AutoCad için ihtiyacım olduğu için teknik servise götüremedim.Ancak mayısın ortalarında götürebildim ama hala uğraşıyorum ve olucak gibi de gözükmüyor.Çünkü Penta(Goldun ekran kartını aldığı firma) ekran kartının üzerindeki seri numarasının kaybolduğunu söylediler.Halbuki o seri numarası kartın üzerinde çok sakat durduğu için kasanın en görünen yerine yapıştırmıştım ama nasıl olduysa seri numarası kayboluyor.3-4 aydır bekliyorum ama artık daha fazla beklemek istemiyorum.Çizim yapıp,işlerimi göremiyorum.Haliyle yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum.Bana fiyatı 100-150 TL civarı,sistemimle uyumsuzluk yaratmayacak,NVDİA chipsetli bir ekran kartı önerebilirmisiniz?
Sistemim;
*AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core 2.2ghz, İşlemci
*MB GIGABYTE MA78GPM-DS2H S940 DD, Anakart
*Crucial Ballistix LED 800mhz 2x2kit(Bir kitte 2 tane 1024 bellek toplam 4094 bellek),Ram
*Coolmaster RP 600, Powersupply
*GIGABYTE ISOLO 220, Kasa
*LG W1952S 19inç LCD 5ms tepki süresi, Monitör
*Microsoft Windows Vista Ultimate 32-bit TR , İşletim Sistemi
*VGA Palit HD4850 512MB DDR3, Ekran Kartı(Sorunum)
*09.6,Catalsyt versiyonu, Ekran Kartı Driver