arkadaşlar maximum 250tl bütçe hangi kartı önerirsiniz bütün oyunları full ayarda oynamak istiyorum geforce 6200 tc den gına geldi
ekran kartı önerisi?
unutmadan psu 300watt bunun değişmesi gerekirmi
ram:2gb kinston 667mhz
arkadaşım sana önerim bütçene göre ve psuna göre ati hd 4870 çok güzel bi ekran kartı hemde pcı
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim söyle yapsak olurmu bütçeyi 300 tl ye zorlasam benim hdd 70gb
hdd+gpu+psu 300tl olurmu
bide işlemcim intel pentium d 820 bu yeter demi oc falan gerekirmi
bence hiç öyle yapmayın oyunları yüksek grafiklerde oynamak gibi bir isteğiniz yoksa 300 W güç kaynağı çok rahat HD 5670 çalıştırır.ayrıca HD 5670 oyun oynamak istediğinizde kart az enerji tüketsede aşağı yukarı bir 9600 GT gibi fps veriyor Directx 11 de kaymağı.
dediğinizi tam olarak anlamadım ama ben oyunları full ayarda oynamak istiyorum ve toplam 300 tl bütçem var
bana oyunları full ayarda oynatan b ekran kartı lazım hiç kasmıycak ve 300tl de bütçem var sistemim şöyle
anakart:conroe945gdvı
hdd:80gb samsung
ram:2gb ddr2 667mhz
ekran kartı:6200 tc
psu:300watt
işlemci core duo 820 2.60ghz pentium D
sanırım oyunları full ayarda oynamam için ekran kartı HDD ve PSU nun değişmesi lazım ama anakartım uyumlumu bilmiyorum ve dediğim gibi 300tl bütçeyle bu dediklerimin hepsini değiştirebilirmiyim.
oyunları full oynamak için anakart-ram-işlemci-ekran kartı komple değişmeli,
planladığınız değişiklik sınırlı bir kazanç sağlar. bu şekilde fazla beklenti içine girmeyin.
zamanla parçaları değiştirme yönüne gidin. hepsini tek fiyata sığdırmayın boş yere.