ati x1550 ekran kartım artık sıkıntı yapıyor , film açsam dahi takılıyor öyle kalıyor. internette dolaşınca sıkıntı yok, film ve oyunlarda sıkıntı yapıyor. oyun açtığımda red alert3 de bile " vpu recover artık grafik sürücüsü komutlarına yanıt vermeyen grafik hızlandırıcınızı sıfırladı" diye bir hata çıkıyor bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiği uyarısı alıyorum. internetten film izlerken donuyor herhangi bir hata vermiyor bilgisayarı manuel restart yapıyorum.
biliyorum baya eski bir kart :) sizden ekran kartı tavsiyesi istiyorum diğer konulara baktım onlarda çok eski konular. yeni konu varsada kusura bakmayın bulamadım.
ben ahım şahım oyun oynamam ama pes2011 - red alert serileri gibi oyunları zorlamayacak bir ekran kartı almak istiyorum , 150 tlye kadar düşünüyorum.bilgisayarcılara sordum 250 mb falan 140 tl birşeyler söyledi işini görür dedi ama güvenemiyorum elindeki satılmayan ekran kartını bana yapıştıracak düşüncesiyle almadım :) :) yardımcı olursanız sevinirim.
başka bir sorumda ddr2 girişiyle ddr3 girişi aynımıdır? ati x1550 ekran kartım ddr2 , ddr3 alsam uyarmı ? başka bir konuda böyle bir mevzu olmuşta aklıma takıldı.
şimdiden teşekkürler arkadaşlar.