arkadaşlar bugun bir ekran kartı aldım(ASUS EN 6200LE TC1G) ama metin2 oyununda istedigim sonucu vermedi.oyunlarda takılmalar yavaslamalar oluyor.sorun ekran kartındamı yoksa pc nin diğer donanımlarındamı kaynaklanıyo bilmiyorum.yeni bi ekran kartımı almalıyım yoksa diğer donanımlarda değişiklikmi yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.bir diğer sorumda bu yeni aldıgım ekran kartını satıcı 128 bit demişti ama kendimce nette bi araştırdım 64 diyo.fiyatta aynı sekilde tabi farklı. satıcı sahtekarmı günahını almayım:)
XP_Pro
Custom XP sp2 bundle
Intel(R) Core(tm)2 Dou CPU
E700 2,80 GHz
2,80 GHz 1.99 GB RAM
PCI express xl6
ekran kartı-oyun :S
Aldığınız kart 64 bit giriş seviyesi ve yetersiz,zayıf kalmış.
http://reviews.cnet.com/graphics ... 902_7-32902172.html
O sisteme HD 5770 yakışır.
Ayrıca kullandığınız XP modifiyeli ise sorun yaratır.Windows 7 yükleyin.
modifiye edilmis isletim sistemi yükleme
Aldığınız kart 64 bit giriş seviyesi ve yetersiz,zayıf kalmış.
http://reviews.cnet.com/graphics ... 902_7-32902172.htmlO sisteme HD 5770 yakışır.
Ayrıca kullandığınız XP modifiyeli ise sorun yaratır.Windows 7 yükleyin.
64 bitmiş demekki bi kazık yedik yarın gidip hesaplaşmak lazım:)
gösterdigin ekran kartı çok güzel ama fiyatıda benim bütçeyi zorlar.benim tek istedigim metin2 oynayabilmek ama donmadan kasmadan oynamak tabi.bunun dışında daha uygun ekran kartı ve kartları önerebilirmisiniz hem bütçeye daha uygun hem oyunumu zevkle oynayabilmemi sağlayacak.ama yok bu oyunu istedigin gibi oynamak istiyosan bu kartı alacaksın diyosanız ne yapalım bi süre daha bekleriz:)
ayrıca kullandıgım pc toplanmış şekilde bana geldi.kullanılan ne donanım ne program hakkında bilgim yok.modifiye işletim sisteminden kasıt nedir?ona göre bi yol bulayım düzelteyim
bu arada ilginize çok teşekkür ederima arkadaslar
Sistem son derece iyi sayılır.XP ye sağdan soldan ne olduğu belirsiz "Windowsun" bazı tema ya da ayarlarıyla oynanmış vaziyetini vermiş olabilirler.Windows 7 kurun mutlaka.
O oyun için bu kart yeterli olur; HD 4650 95 Lira
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2456
güzel sistem var 1 gb ram alabilirsen daha hızlı olabilir en azından oyunları daha rahat oynarsın ama 4670/3870/4830/4770/4730/8800 gts g92/9800gtx+/Gts250/GTX260/5770 bunlardan birisii alman lazım oyunları rahat ve yüksek ayarda oynamak için , ,,bu arada sadece metin2 oynayacaksan adem abimizin dediği gibi 4650 yeter de artar ama çöp oyunları oynama bence , codmw2 , bioshock2 , bad company 2 , stalker , far cry2 ,assassins creed 1,2 , call of juarez bound in blood , metro 2033 v.s. daha aklıma gelmeyen binlerce oyun varken metin 2 gibi çöp oyunları oynamak vakit kaybı , ha mmrpg oynamak istiyorum dersen oyunmu yok world of warcraft , aion online , age of conan ,
oynayabilirsin :D
6200 lerin 128 bit olanıda var hatta bi modla 6600 oluyo :D ama senin şansına 64 bit olan gelmiş :) HD 4650 alabilirsen al metin 2 yi çok rahat oynarsın.
Hocam metin 2 içinmidir bu kadar para ?
Bence yazık çok yazık o oyunu bırak oynamayı arşivimde tutmam
evt hersey metin2 için:) öyle çok müptelası değilim ama zaman geçirmeyi seviyorum bi nevi hobi işte:)bide bu ekran kartı olayını ciddi kafama taktım çok araştırma yaptım kendimce hala aklımda o kadar cok soru varki.işyerimdeki pc de ekran kartı yok anakartın üstünde ki o basit olan var evdekine göre çok çok iyi oynayabiliyorum bu garip bi durum:S acaba modemle power la ilgisi olabilirmi?
verilen cevaplar için çok tşk ederim ekran kartı markalarını not aldım.bide bu yazımdaki soruma cevap alabilirsem beni çok sevindirirsiniz şimdiden çok tşkler arkadaşlar(çok soru soruyorum ama mazur görün arkadaşlar bilmeyince böyle oluyo:)
HD 4650 alın SAPPHIRE marka