Arkadaşlar ben eski pcyi yükseltmeyi seven biriym ve Agp 2. bilgisayarım vardı 2.8 pentium 4 1gb ram flan ve ben bu pcye 4650 1gb 128bit ddr3 ram ekran kartı aldım ve işlemciyi çift çekrişdek pentium 4 3.0 yptım rma i2gb yptım anakartı gibayte olarak değiştrdim ekran kartınıda taktım ama pes 2011 oyunnda ufak ufak yavaslamalar oluyor oyunda. ve pcye xp kurduğum da sistem otomatik tanttı ekran kartını ama driverini yüklesem cd den ozaman Yavaslamalar geçermi performans artarmı? Ve windows7 kursam performans artısı olurmu? bu sistem kaldırrmı windows7 i
Pentium 4 3.0 ghz 3.0 ghz
2gb ddr 400 ram
1gb 4650 ddr3 128 bit ekran kartı agp 8x
160 gb sata harddisk
400w asus psu
Ekran kartı problemi(yardım)
normal xp ekran kartlarını kendi tanımaz. perfect xp tarzı bi şeymi kullanıyosun ?
oyunda ayarları en düşüğe çek hala donmalar oluyorsa , en güncel driveri kur.
kardeş ölü yatırım yapmışsın.. geçmiş olsun.. şimdi.. ilk önce pentium 4 ün çift çekirdek diye bi olayı yok hyper-threading var sanal çift çekirdek öyle aşırı bi performans sağlamaz.. hele de aldığın işlemci 533 fsb ise at çöpe gitsin.. bari dual core(775pin) felan deneseydin hadi onuda geçtim pentium D, neyse sorununa gelelim.. hiçbir zaman pc ye işletim sisteminin kurduğu driver(ekran kartı özellikle) kullanılmaz mutlaka güncellemelisin.. ekran kartın neyse (ati veya nvidia) üretici sitesine girip en güncel driverı indirmelisin.. ati her ay yeni driver çıkarır.. (oyunlara destek verir hataları giderir)
al burdan indir driverı=> http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
not: o sisteme sakın windows 7 kurma...
arkadaşlar nasıl ölü yatırm olcak ben bielrek yptım agp yükseltmeyi seviyorum ve bu devirde cod6 yı ful layrda oynayan tek agp göstern bana bnmki haric :P sistem yüksek ve baaktığımda pentium4 öif çekirdek teknolojisi gösteriyor ama en azından 2.8 işlemciden iyi ben agp yüskeltmek istedim hoşuma gidyor eskiyi güncele taşımak...
valla o pentium 4 işlemci ile yemin ediyorum ati olsun nvidia olsun en üst model ekran kartlarını alın örnek ati hd 6970 gibi yine oyun oynayamazsınız cünkü o kadar kötü bi işlemci benim deneme fırsatım oldu takmıştım düşünün zotac gts 250 1gb overclok 850 mhz cpu bellek hızıda 2400 mhz assassin creed 2 yi low ayarda bile kastı feci derecede sora quad işlemcimi taktım arada en az 10 kat fark oldu kartın default ayarlarında bile 50 fps verdi hemde high ayarlarda full ayarda
mburak kardeşim Ben bu yazdığım parçaları 100 tlye aldım işlemci ve anakartı ama ekran karıtını ayrı sipariş ettm o kart 165 tl toplam 265 tl :) 265 tlye bu güne getrdim pes 2011i full ayarda oynuyor cod 6 yıdsa full ayard aoynuyor ama azda osla tkılmalar seziyorm ama ayarı biraz düşrnce hiç kasmıyor