Taner Guleryuz sormuş:
Bir yil once satin aldigim bilgisayarim blue screen sorununu gosteriyor,restart yapiyordu. Format attim ve vistayi tekrar yukledim. Su an ise bilgisayarim aciliyor, hersey normal calisiyor ama ekranda no signal yazisi cikiyor ve ekran acilmiyor. Bilgisayari kapatmadan ekranin kablosunu kart cikisindan cikartip ana kartin uzerindeki ekran cikisina taktigimda hersey normal calisiyor, ekranim da aciliyor. Herseyini kontrol ettim, temizledim, baglantilari tekrar tekrar sokup taktim.Sonuc olarak PCy yi her actigimda monitorumun kablosunu surekli degistirmek zorunda kaliyorum cunku bazen birisi bazen otekisi calisiyor ve calisirken restart yaptiginda diger ekran cikisina takiyorum ve boylece ekrani gorebiliyorum. Yardimlariniz icin tesekkurler, saygilarimla...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
intel Pentium dual core E2160, windows vista sp2, Cift Ekran Cikisli Ati Radeon HD 3450 256m ekran karti
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; GTB6; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)